Dental One are grija de zambetul tau

Ieri, de 8 Martie am participat la un eveniment inedit pentru blogul meu: am vizitat clinica Dental One. Cred ca putem spune ca aceasta saptamana este saptamana discutiilor fara perdea.

dental one

Despre Dental One:
#weloveyoursmile

Clinica Dental One ofera servicii stomatologie, radiologie si tehnica dentara. Dental One reprezinta cel mai nou concept de clinica dentara, construit pe principiul relaxarii la stomatolog si al inovatoarelor tratamente dentare fara durere, totul intr-o ambianta primitoare pentru intreaga familie, in care relatia medic-pacient sa fie transparenta, de lunga durata si bazata pe incredere. Dispune de cabinete cu cel mai modern echipament, terase cu priveliste relaxanta, camere pentru recuperare post-operatorie si un lobby spatios.

Dental One
Clinica Dental One este dotata la standardele tarilor vestice in materie de echipamente de lucru, materii prime, personal calificat si inovatii dentare. Este unul dintre furnizorii preferati de servicii premium pentru turisti straini sau romani care locuiesc in strainatate si doresc sa-si trateze problemele dentare in Romania, in cele mai bune conditii.

Conform unui studiu IPSOS 80% dintre romani au probleme dentare si doar 30% mai au toti dintii naturali. In acest context, Romania se afla pe primul loc in Europa privind numarul de persoane care se simt jenate de aspectul estetic al danturii, arata un sondaj Eurobarometru.

Dental One

In cadrul evenimentului de lansare a campaniei ”Iti pregatim zambetul pentru primavara”, initiata de Dental One, am facut un tur al clinicii, am cunoscut echipa de specilisti si am povestit despre o inovatie tehnologica pe care Dental One o pune la dispozitia pacientilor. Este vorba despre ochelarii Samsung Gear VR 2015 Edition, care sunt disponibili in premiera intr-o clinica dentara din Romania. Acesti ochelari care transpun privitorul intr-o realitate virtuala pot fi folositi de pacienti pe durata tratamentelor stomatologice, pentru a se destinde. Acestia pot urmari videoclipuri 3D si imagini 2D, uitand practic ca se afla pe scaun la stomatolog. Achizitionarea acestor ochelari vine sa intareasca conceptul in jurul caruia este construita clinica Dental One, acela al relaxarii la stomatolog.

Pentru ca isi doreste sa aduca cele mai frumoase zambete pe chipurile femeilor din Romania, clinica Dental One a lansat un program de depistare a problemelor de estetica dentara. In cadrul campaniei ”Iti pregatim zambetul pentru primavara!”, clinica ofera un pachet gratuit de servicii de estetica dentara tuturor femeilor care isi fac o programare in perioada 1-31 martie.

”Zambetele sunt contagioase si au efecte benefice asupra sanatatii, asa cum au aratat si cateva studii efectuate in ultimii ani. Atunci cand zambim, in creier se secreta dopamine, endorfine si serotonina, lucru care duce la relaxarea corpului si la scaderea tensiunii arteriale. Multi oameni se tem sa zambeascainsa din cauza faptului ca sunt rusinati de dantura lor. Este pacat. Partea de estetica dentara a evoluat atat de mult incat aproape orice problema de ordin estetic are acum o rezolvare, trebuie doar sa ne adresam unui specialist”, a declarat dr. Remus Stratulat, expert estetica dentara.

Toate doamnele si domnisoarele care doresc sa beneficieze de acest pachet gratuit de servicii isi pot face programare online pe: http://www.dentalonecenter.ro/pachet-pentru-femei sau la numarul de telefon 0744 859 032. De asemenea, acest program poate fi un cadou inspirat pentru o femeie draga din viata fiecaruia: mama, bunica, sora, prietena sau iubita.

Pachetul oferit de Dental One contine: o consultatie efectuata de o echipa de profesionisti de top in estetica dentara, o radiografie panoramica, o sedinta foto, realizarea de amprente ale danturii si un plan de tratament cu mai multe variante de imbunatatire estetica a danturii. Valoarea totala a pachetului este de 250 de lei.

dental one

”Vreau sa invit femeile sa descopere un loc diferit. Este un loc unde vin cei care isi doresc servicii premium, o echipa medicala dedicata lor si mult confort. La Dental One vrem ca oamenii sa uite de frica de stomatolog. In cadrul acestei vizite oferite gratuit, femeile vor primi raspuns la toate intrebarile si vor afla ce este mai bine de facut pentru dantura lor, pe termen scurt, mediu si lung. Vrem sa le demonstram femeilor ca serviciile de calitate nu sunt scumpe si ca fiecare in parte merita sa aiba un zambet frumos si sanatos”, a declarat Corina Samfir, co-fondator Dental One.

Dental One pune la dispozitia pacientilor servicii dentare premium personalizate,bazate pe expertiza celor mai buni medici stomatologi si a celor mai noi tehnologii. Printre acestea se numaratehnologia Waterlase bazata pe laser si pulverizarea cu apa, o inovatie in stomatologia moderna care inlocuieste uneltele traditionale si permiterealizarea procedurilor dentare fara freza sau anestezie.

Eu, cu siguranta voi vizita inca odata aceasta clinica pentru ca vreau sa imi fac programare petru programul gratuit. Voi cat de des mergeti la stomatolog?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *