Nutritia pentru toti explicata de Nutrilite

Stiu ca o sa mi-o fur cu postarea asta chiar inainte de Paste, dar zau ca simt nevoia sa nu fac excese. Imi doresc sa fiu mai atenta cu alimentatia mea, de cativa ani imi doresc asta, dar incet si sigur nutritia isi intra in drepturi si devine din ce in ce mai clara pentru mine. Stiu ca nu pare asa de mare filosofie, dar m-am simtit tare depasita de subiect si m-am simtit o neputincioasa cand am devenit mama. Mi-am dorit prea mult sa ofer o alimentatie sanatoasa copiilor mei, am citit mult, am inteles cate ceva, m-am contrazis si apoi m-am luminat din nou. La evenimentul organizat de Nutrilite am inteles ca nutritia corecta este deosebit de importanta pentru a atinge o stare de bine generalizata, in care organismul si mintea se afla in deplin echilibru.

raluca felea

Cel mai de impact moment, pentru mine, a fost cand Raluca Felea ( trainer Amway ) a spus asa: “Dieta nu înseamnă că vreau să slăbesc. Dieta înseamnă că vreau să mănânc sănătos”. Nu am  privit niciodata lucrurile asa. Gandindi-ma mai bine acum, imi dau seama ca fix asa trebuie sa privesc lucrurile ca totul sa fie armonios.

Poate sa para foarte complicat sa poti pune in farfurie toate cele 100 de legume colorate si gustoase, plus carne sau fructe savuroase. Este complicat si simplu, regula de baza fiind diversitatea gusturilor si culorilor, proportia de 50% din cantitatea totala consumata intr-o zi.

„Substantele nutritive nu sunt sintetizate de corpul nostru si se impart in cateva categorii majore: macronutrientii, micronutrientii si fitonutrientii. Este necesar sa avem o dieta foarte variata si elaborata pentru a beneficia de cantitatea zilnica, optima, de vitamine si minerale”, a precizat Raluca Felea, expert in nutritie si trainer Amway, in cadrul evenimentului NUTRILITE: Sa vorbim despre nutritie.

suplimente alimentare

Cand nu poti lua din alimentatiet tot ce ai nevoie este bine sa adaugi suplimentele alimentare. Subiect fierbinte caci am fost reticenta mult timp la ele. De fapt, eu sunt reticenta la pastile in general.

La eveniment, Raluca ne-a prezenatat cel mai misto coleg al ei: un soim care are grija ca natura sa isi faca treaba si sa ofere “materia prima” cea mai buna pentru suplimentele Nutrilite.

Pe mine m-a atins la o coarda sensibila si m-a convins ca acesta este motivul pentru care aceste suplimente functioneaza pe termen lung.

Eu consum ocazional Calciu Magneziu D Plus NUTRILITE, vitamina C pentru copii este nelipsita ca sa le intaresc imunitatea.

Acum ma bucur de alte cateva suplimente, dar nu ma pot pronunta despre efecte. Revin daca voi simti nevoia.

nutritia nutrilite

Incerc si cele mai noi produse din portofoliul Nutrilte: Phyto2Go imunity drink si Vitamina B Plus care combate oboseala.

Apropos de suplimente, in perioada postului pot ajuta foarte mult organismul sa ii asiguri portia neceara de vitamine, proteine si nutrient.

In loc de concluzie, zic ca ne dorim cu totii sa avem o viata mai sanatoasa, iar NUTRILITE poate fi un aliat de nadejde in acest demers.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

 

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *