Sucuri naturale Profrutta, 100% romanesc

Pe vremea asta asa de capricioasa, imi vine numai sa dorm si poate sa ma rasfat cu ceva sucuri naturale. Acestea ma ajuta sa ma simt rasfatata si imi asigura doza de energie de care am nevoie sa ma ridic din pat, pe o vreme ca asta.

Cum Filip, Praslea cel mic este acum la diversificare, parca am inceput si eu sa reindragesc sucul de mere sau pere. Cum eu sunt destul de comoda, cred ca o varainta 100% gata facuta este ideala.
Tot asa, mi-am amintit ca marul de aur este adevarat si va spun povestea lui mai jos.

Sucuri naturale Profrutta

Produs disponibil in sticle de 0.3l, 0.5l, 0.7l, 1l.

Marul, cunoscut in folclorul romanesc ca pomul vietii, se da de trei ori peste cap, ramane natural 100% si devine suc nobil Profructta. Para rumena se topeste de placerea marului si devine si ea ambrozia oamenilor. Impreuna, fructele delicios de romanesti aduc energia solara a satului la oras si sadesc cu grija dragostea pentru gusturi naturale.
Savoarea si poezia livezilor incarcate cu fruct sunt presate la rece si pasteurizate scurt la 82 grade Celsius, apoi direct imbuteliate in sticle de sticla, fara adaos de apa, zahar, coloranti sau conservanti, doar suc 100% natural si delicios.

suc natural Profrutta
Sucul de mere Profructta pastreaza parfumul fructului, gustul autentic si proprietatile acestuia. Adevarat aparator al sanatatii, marul abunda in vitamine precum A, B1, B2 si C si in substante nutritive, magneziu, fosfor, fier si potasiu, devenind astfel o sursa excelenta de energie. Vitamina A are grija de ochii obositi si ii protejeaza, pastrand vederea clara. Datorita vitaminelor si substantelor nutritive, marul de aur ajuta in combaterea insomniei, asteniei si cefaleei.

suc natural pere

Produs disponibil în sticle de 0.3l, 0.5l, 0.7l, 1l.

Suculente, dulci si apetisante, perele se transforma in suc – aliat pentru sanatate. Acestea sunt bogate in saruri minerale, calciu, fosfor, potasiu, fier si vitaminele A, B si C si au proprietati diuretice, remineralizante, nutritive si astringente. In rutina haotica a orasului, sucul de pere isi aduce ajutoarele mai sus mentionate ce combat efectele stresului, oboseala si surmenajul, anemia si are actiune revigoranta in cazul asteniilor.

Profructta - suc 100% natural MERE SI PERE 1L

Daca nu te poti decide care iti place mai mult, combina sucul de mere  cu cel de pere pentru deliciul suprem.
Merele si perele isi unesc puterile in sucul omonim pentru a revigora organismul si pentru a indeparta oboseala si surmenajul. Sucul imbina gustul natural cu efectele benefice si rezulta un aliat al sanatatii gustos si prietenos, cu 75% mar si 25% para, totul natural 100%.
Produs disponibil în sticle de 0.3l, 0.5l, 0.7l, 1l.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *