Caderea parului la femei, discutie despre Plantur39

Caderea parului este o suferita sufleteasca fara margini. Astazi am participat la o discutie fara perdea despre acest subiect, in cadrul evenimentului de lansare a programului de tratament Plantur 39. Discutia a fost “tinuta” de Cristina Stanciulescu si doamna Dr. Ioana Chebac, medic primar dermatologie si venerologie. Am aflat raspunsuri la o multime de intrebari despre caderea parului, dar am si inteles ce se intampla la nivelul foliculului.

caderea parului

 

Clar, saptamana aceasta a fost despre noi si subiectele sensibile noua.

Personal imi urasc parul. Il critic zi de zi pentru ca este rar, subtire, cade si se ingrasa ingrozitor de repede. Se pare ca sunt una dintre femeile cuprinse in statistici. Fac parte din cele 60% dintre femeile cu varste cuprinse intre 30 si 65 de ani cu aceasta problema, potrivit unui studiu reprezentativ, realizat de catre compania de cercetare de piata GfK Romania.

In ciuda acestor statistici, etaloane de luat in seama, caderea parului poate fi incetinita cu ajutorul cafeinei. Acest ingredient este prezent in samponul Plantur 39, dar hai sa va povestesc cum ne ajuta cafeina sa stopam caderea parului.

Cafeina este binecunoscuta in lumea stiintifica, ea fiind un ingredient activ in procesul de combatere a caderii parului. “Datorita cafeinei, radacinile firelor de par primesc energia necesara pentru a asigura cresterea acestora”, a mai explicat Dr. Adolf Klenk om de stiinta care conduce Dr. Wolff Research in Bielefeld (Germania), compania care produce samponul pe baza de cafeina, Plantur39.
Cu toate acestea, studiul arata ca doar 6% dintre respondente considera ca stimularea celulelor este cel mai important efect al cafeinei. Mai mult, majoritatea femeilor considera cafeina ca fiind in principal o sursa de energie suplimentara pentru organism.
Potrivit cercetatorilor, cafeina activa din samponul Plantur39 poate patrunde eficient in scalp datorita formulei sale speciale. Daca samponul este aplicat doua minute pe zi, cafeina este stocata in foliculii de par pentru cel putin 24 de ore, efectele samponului fiind maxime in timpul utilizarii zilnice.

Dr. Ioana Chebac

5 lucruri esentiale invatate, astazi, de la doamna Dr. Ioana Chebac

  1. Stimularea scalpului inainte de dus / samponare va deschide canalele si ingredientele active vor patrunde mai bine. De asemenea, astfel veti stimula circulatia sangvina si va veti relaxa.
  2. Lotiunea tonica Plantur 39 trebuie aplicata zilnic pentru pastrarea vialitatii parului. Desi contine putin alcool, rolul acestuia este de a deschide canalele spre radacina parului
  3. Balsamul are rolul de a pastra in interiorul firului de par complexul cu fito-cafeina si astfel se vor pastra efectele, produsele vor actiona timp indelungat
  4. Inainte de varsta de 39 de ani, varsta biologica la care incep semnele instalarii menopauzei, exista si o etapa de “premenopauza”.
  5. Foarte multe tinere se confrumta cu dezechilibre hormonale ( pubertatea de exemplu ) ce pot duce la caderea parului. Pentru ele exista Plantur21

Plantur39 este o marca de referinta a Dr. Wolff Group, companie germana de familie care activeazain domeniile farmaceutic si cosmetice, in peste 40 de tari.
Gama de produse Plantur39, care contine sampon cu fito-cafeina si tonic si balsam cu fito-cafeina, se adreseaza femeilor cu varsta de peste 40 de ani.
In timpul menopauzei, femeile se confrunta cu dezechilibre hormonale, ceea ce afecteaza procesul de crestere a parului. Astfel, cercetatorii de la Dr. Kurt Wolff au dezvoltat o solutie care combate aceasta problema. Rezultatul il reprezinta un complex cu fito-cafeina, care protejeaza radacina parului de impactul negativ al hormonului masculin (testosteron), atunci cand nivelul de estrogen (hormonul feminin) scade.

Plantur39 este samponul pentru femei numarul 1 in Germania, potrivit datelor Nielsen. Pentru mine aceasta este garantia increderii si abia astept sa il incerc.

Voi cum combatesti caderea parului?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *