Sephora The Mascara, review

Revin cu un nou review in rubrica #vinerearimelata cu care deja sper ca v-ati obisnuit. Astazi vreau sa va vorbesc despre cea mai noua mascara de la Sephora, si anume The Mascara.

THE MASCARA SEPHORA

Acest rimel este multifunctional in sensul ca este o mascara si un tratament in acelasi timp. Textura lui usoara ca pana, invaluie genele, le mareste volumul si le alungeste. Mai adauga si definire ca sa poti afirma linistita ca aceasta este The Mascara.

THE MASCARA SEPHORA

Ca tratament, acesta mascara promite sa ofere un volum si o alungire amplificata cu 106% dupa 10 aplicari, si cu 195% dupa 30 de aplicari.

Cum reușește acest lucru?
1. Striatiile prezente pe fibrele periei rimelului ii permit sa apuce bine genele pentru obtinerea unui rezultat modulabil si unui volum care se va intensifica la fiecare trecere a periei peste gene.
2. Datorita formulei sale imbogatite cu ceara carnauba, acesta acopera genele, rezultatul fiind totodata personalizabil.
3. Compozitia sa pe baza de guma de acacia fixeaza rimelul si ii amplifica rezistenta.

In ultimii ani, produsele marca proprie Sephora m-au surprins prin calitate. De cum am primit coletul cu noutatile acestei primaveri, am si inceput sa testez produsele. Dupa concealerul UltraHd de la Make Up For Ever si paleta Chocolat Bon Bon de la Too Faced, mascara The Mascara a intrat in teste instant.

THE MASCARA SEPHORA

Inca de atunci o port zilnic ca sa imi pot spune parerea astazi. Imi place foarte mult periuta cu peri clasici, foarte desi, dar cam mari. Adica daca nu sunt atenta  ma pot murdari usor. Nu e bai, caci se curata repede si v-am aratat in articolul de aici

Imi place cel mai mult efectul de curbare si de definire a lui The Mascara. La capitolul volum sta binisor, insa numai dupa doua straturi. Eu aplic un singur strat de mascara. La fel am procedat si pentru acest demo.

THE MASCARA SEPHORA

Rezistenta este foarte buna. Nu am avut probleme sa imi curga sau sa se “faramiteze”. Nu am observat imbunatatirile promise ca tratament de gene, insa nu au trecut nici macar cele 10 zile de folosire consecutiva.

Aceasta mascara poate fi cumparata din magazinele Sephora sau pe site-ul www.sephora.ro

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

Twitter: @DanaStancuMUA

admin

8 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *