Vamp Extreme Mascara de la Pupa Milano, review

Astazi vreau sa iti vorbesc despre Vamp Extreme Mascara de la Pupa Milano, cea mai recenta obsesie a mea. Vi l-am aratat aici printre preferatele lunii Mai.

Recunosc ca nu i-am acordat prea mare atentie cand am primit-o la testat. Poate si din cauza ca cealalta varianta de Vamp Mascara nu m-a incantat atat de tare. Ce m-a facut sa “reconsider” pe Vamp Extreme Mascara? Federova! Ea a folosit aceasta mascara intr-un videoclip ( aici daca esti curioasa ) si mi-a placut maxim efectul pe genele ei. Daca este la fel si pentru mine, citeste in continuare.

vamp extreme mascara

Nu stiu cum se face, ca in mintea mea ambalajele argintii ma duc cu gandul la un produs de avangarda, futurist si cu tehnologii neintelese. Asadar, permite-mi sa vorbesc despre ambalajul simplu, argintiu, de ultima generatie ( te asteptai la asta, nu? ) ce ascunde formula lui Vamp Extreme Mascara.

perie mascara volum

Periuta este tare interesanta, din material elastic si flexibil ( elastomer mai exact ) cu design inovator prezinta o forma ondulata cu sectiune dubla. Mai in detaliu vedeti in videoclipul meu, dar ca idee forma este de clepsidra. Perii sunt destul de desi si mici, asezati foarte ordonat si au dimensiuni diferite. Sunt mai mari pe o parte pentru alungire si mai mici si fermi pentru un efect instant de volum.

vamp extreme mascara

Periuta isi face tare bine treaba. Eu aplic un strat generos, ca de obicei si arata super!

Formula este perfecta, nici prea groasa, nici cremoasa si nici apoasa. Armonia dintre cerurile cu mare putere de structurare si faza apoasa gelificata de agenti specifici umple, defineste si confera volum genelor inca de la prima aplicare.

demo vamp extreme mascara

Vamp Extreme Mascara poate fi gasit intr-o singura nuanta: EXTRA BLACK

Concentratia ridicata de pigmenti negru intens si pur confera o distribuire instantanee a culorii si un efect de cerneala pe gene. Rezita foarte bine pe gene, nu se scurge si pastreaza arcuirea lor intreaga zi.

Cum vi se pare aceasta mascara?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *