Inglot Volume & waterproof Mascara

#vinerearimelata isi desemneaza un nou review pentru mascara de la Inglot Volume & Waterproof Mascara.

Am folosit aceasta mascara tot sezonul de mirese din 2015. M-am bazat pe el si la cele mai inalte temperaturi datorita formulei sale waterproof.

Periuta de aplicare ( cam asta vad eu prima data la o mascara )  este una de precizie, ingustă și cu o densitate destul de mare de peri asezati pe 3 randuri. Formula este cremoasa si nu incarca genele oferindu-le volum.
Eu aplic mascara prin miscari de zig-zag ca in filmuletul de aici, iar efectul il puteti descoperi in pozele de mai jos.

Nu uita sa indepartezi mascara, mai ales formulele waterproof, cu un demachiant bifazic. Miscarile corecte de demachiere a ochilor gasiti aici

Aceasta mascara nu lucreaza foarte bine pe alungire, fiind totusi o mascara pentru volum, ceea ce o face potrivita fetelor cu gene lungi deja.
Va spuneam ca am folosit-o pe miresici, iar mireselor le aplic gene false. Efectul obtinut cu aceasta mascara a fost de volum si intensitate la radacina genelor, urmand ca firele de gene false sa desavarseasca look-ul.

Aceasta mascara poate fi cumparata din magazinul Inglot din Bucuresti (sau comandat prin telefon, detalii pe pagina de Facebook Inglot).  Este valabil 9 luni de la deschidere. Cu toate astea, eu il voi arunca pentru ca l-am folosit pe cliente si absolut toate rimelurile din kitul meu dispar in maxim 3 luni.

Voi ce preferati la o mascara? Volum, alungire, curbare?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

3 Comments

  1. Dragut rimelul…nu am incercat niciun rimel Inglot. Me imi place sa alungeasca si sa curbeze in primul rand. Volumul il obtin cu un alt rimel. Inca nu am gasit unul care sa le faca pe toate :)). Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *