Outrageous Curl Mascara Ultra Black Sephora, review

Outrageous Curl Mascara de la Sephora a fost lansata in primavara anului trecut, insa consider ca fiind o mascara atat de misto, nu va mai fi scoasa din linia permanenta de machiaj. Material numai bun de #vinerearimelata

Outrageous Curl Mascara

Cred cu tarie ca la o mascara 80% din treaba o face periuta, iar periuta lui Outrageous Curl Mascara este altceva. Este o periuta de detaliu, mica, cu peri scurti, din silicon pentru a acoperi de la baza la varf fiecare geana, chiar si pe cele mai scurte, din colturile externe ale ochilor.

Outrageous Curl Mascara periuta

Urmatorul factor ce contribuie la succesul unei mascara este formula. Formula lui  Outrageous Curl Mascara este destul de cremoasa, iar pigmentatia ( negrul ) suficient de intensa. Efectul este de curbare si alungire, dar se descurca foarte bine si pentru volum.

Pentru demonstratia de mai jos eu am pus un strat generos de mascara, nu am simtit nevoia sa revin cu al doilea. Nu va trebui sa iti faci griji pentru ca nu incarca si nici nu lipeste genele.

Outrageous Curl Mascara demo

La capitolul rezistenta, eu nu am avut probleme cu el. Am purtat-o pe gene si in sezonul cald si in cel rece fara surprize. Formula nu este waterproof ( nici nu au aceasta varianta ), dar rezista. Asta nu inseamna ca va fi ok si daca te prinde ploaia sau o ninsoare mai apriga.

Desi cred ca o lotiune micelara buna, ar demachia bine aceasta mascara, chiar si asa, eu prefer sa o demachiez cu un demachiant bifazic pentru ochi

Outrageous Curl Mascara

 

Inca un produs marca Sephora, care m-a impresionat. Acum puteti comanda aceasta mascara de pe site-ul sephora.ro

Cum vi se pare periuta lui ? Credeti ca acesta este punctul forte al acestei mascara?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

8 Comments

    • Sa stii ca nici eu, la inceput nu am fost asa incantatade periuta. Am desfacut-o, m-am uitat la ea si ma gandeam “Ce poate face mogaldeata asta de periuta?!?” si uite ca face.
      Te pup

  1. Arata tare bine. Sunt in cautarea unui rimel, iar rubrica ta chiar ma ajuta. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *