Tehnologia Clatuu- alternativa non-invaziva a liposuctiei

Clatuu este o noua tehnologie care iti va modela corplul fara disconfort sau durere. Acest sezon, adica vara, este despre piele frumoasa, ferma si fara celulita. Acum ca nu mai ai timp de sala si diete, sigur cauti variante simple, rapide si non-invazive. Asa este? Pai uite ce iti propun specialistii Top Line.

clatuu de la top line

Un singur tratament, o marime mai putin!

Clatuu remodeleaza corpul, iar procedura nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare.
Aparatul, unic in Romania, are doua tipuri de aplicatoare, cel plat pentru stratul adipos redus si cel cu manipol curbat, pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.
Sistemul controlat de racire al Clatuu are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime.
Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii.
Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetare la -9°C si ajuta sistemul lipidic al organismului sa elimine in mod natural grasimea.
Odata distruse prin cryo terapie, adipocitele nu se mai regenereaza, mentinandu-se in timp rezultatul obtinut.
In cadrul evenimentului de lansare, invitatii au avut ocazia sa asiste la o demonstratie live a tratamentului Clatuu si sa descopere solutia pentru un corp perfect, fara durere, fara recuperare, doar cu rezultate eficiente.

Clatuu este disponibil in saloanele Silhouette si va puteti programa deja pentru primul pas spre corpul perfect. Eu nu mai visez la el, ma impac cu mine si cu frumusetea mea.

Tu ce faci vara asta?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *