Demonstratii de machiaj Artistry, experienta mea

Ziua de Joi, 19 Mai a fost o zi plina si exploziva pentru mine. A fost o zi dedicata brandului Artistry, noii colectii in editie limitata Pacific Lights. Am sustinut demonstratii de machiaj Artistry focusate tot pe noua colectie. Detalii complete despre colectie aici.

Multumesc Raluca Felea pentru invitatie si incredere!

Dana Stancu Make-up Artist

Dis de dimineata m-am trezit ( de fapt cu noaptea in cap! ) ca sa imi fac machiajul. Bineinteles ca am folosit produsele Artistry preferate. In prima parte a zilei, am participat la evenimentul de lansare a gamei Hymm, despre care a scris deja aici. Seara, am sustinut demonstratii de machiaj Artistry pentru intreprinzatorii Amway si invatatii lor. 

tutorial machiaj

demonstratii machiaj

machiaj artistry

Pentru mine a fost o ocazie foarte buna sa incerc si celelalte produse de machiaj cu care nu eram foarte familiara ca pudra libera, corectoarele stick sau mascara. Absolut tot ce tine de produse de machiaj Artistry de la Amway mi se pare foarte calitativ, raportul calitate / pret /cantitate excelent!

Aici ma gandesc, in mod special la pudra pulbere care are 25 grame, exact ca pudrele profesionale.

Am folosit fondul de ten preferat, Exact Fit ( review aici ), paletele din colectia Signature Color ( detalii complete despre palete si review aici ) si am impartasit cu invitatele noastre multe secrete de machiaj, tips & tricks despre produse si cum sa le folosim corect.

produse artistry amway

Cum eu folosesc deja multe produse de ingrijire de la Artistry, preferatul meu ramane Serul Regenerant pentru ten ( review aici ), Raluca m-a rugat sa le povestesc de ce iubesc aceste produse. Raspunsul meu a fost concis si la obiect: Rezultate excelente, imediate, fara reactii adverse si astfel eu am siguranta ca livrez un serviciu de calitate clientelor mele. Machiajul va sta mai bine, se va aseza mai frumos pe un ten pregatit temeinic cu produse premium, pentru ca Artistry de la Amway este de calitate premium.

Raluca este un trainer desavarsit, are o experienta vasta pe acest domeniu si are darul de a explica pe intelesul tuturor, simplu si practic. Chiar daca eram acolo concentrata sa fac un machiaj Artistry ca la carte, am prins “din zbor” o gramada de trucuri despre produse.

La sfarsit de zi, va marturisesc ca a fost o zi MINUNATA! Experienta alaturi de Raluca, demonstratiile de machiaj Artistry si energia pozitiva cu care m-am incarcat au fost senzationale. Asta cred ca se poate citi, chiar si acum dupa mai bine de o luna de la eveniment, imi tresalta inima de bucurie si inca simt vibratia zen de atunci.

machiaj de zi

dana stancu MUA

 

 

Stiu ca sunt datoare cu parerea mea despre colectia de machiaj Artistry Pacific Lights, asa ca zilele urmatare incep seria de reviews. Stai aproape!

machiaj Artistry

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *