CND Flirtation, summer nails collection

Tin minte, de pe vremea cand eram la varsta flirturilor, ca vara este anotimpul dedicat pentru asta. In nici un alt sezon nu poti fi atat de sexy, atat de suava si radianta. Este de la soare, este de la mare sau pur si simplu de la unghii? Specialistii in nails au mizat pe asta si au dedicat o intreaga colectie CND Flirtation.

CND Flirtation

Povestea acestei noi colectii cu nuante irezistibile este ca o vibratie de vara si lumina! Culori fresh, pastelate și luminoase complementare, sunt ca o zi proaspta de vara care iti taie rasuflarea.

” In acest sezon, se poarta pastelurile dulci, cremoase ce sunt inspirate de dantelă moderna și broderii pentru un farmec delicat și rafinat “, spune co ​​- fondator -ul CND si Style Director- ul Jan Arnold . Unghiile pentru aceasta vară se poarta sub forma de oval delicat, astfel noile nuante din colectia Flirtation by CND vor face ca unghiile tale sa arate ca o glazură in culori de corai, lila, sau rosu scanteietor, in functie de personailtatea fiecareia.

cnd Flirtation Vinylux

CND Flirtation este disponibila atat in varianta Vinylux ( lac de unghii saptamanal ) cat si in varianta Shellac ( rezistenta garantata pana la 14 zile ), asa ca iti poti alege varianta dorita.

cnd Flirtation Shellac

Nuantele colectiei sunt pe placul tuturor. Eu, de exemplu, nu ma dau in vant dupa culorile pastelate ca verde sau albastru, insa nuantele vii de coral nu imi dau pace. Le vreu pe toate!

Cum nu am nici un lac de unghii CND, cred ca a venit timpu sa rezolvam problema, nu? Va arat ce imi voi cumpara si ii voi dedica un review pe blog!

Noua colectie de ajuta sa arati irezistibil iar orice flirt sa fie un real succes!

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *