Review & Swatch Orly Brush It On

Stiti deja ca pasiunea mea pentru oje a pornit de la prima oja Orly incercata. Inainte de asta aveam numai oje no name, insa cand am vazut ce inseamna o oja profesionala si cat de versatila poate fi, nu am mai rupt firul de iubire.
Astazi va prezint nuanta Brush-It-On.


Aceasta nuanta face parte din colectia de toamna 2014 Smoky, pe care deja am prezentat-o aici. Nuanta Brush-it-on este un nude cu reflexe multifatetata roz si aurii.  Finish-ul este usor glitterat si stralucitor.

Pentru ca eu am aceasta oja in varianta mini, pensula este mai mica, dar ma descurc decent cu ea. Nu este un impediment sa nu mai folosesc oja. Pensula isi face treaba bine, aplicarea lacului de unghii e face uniform, fara sa lase urme inestetice.

Textura ojei este destul de lichidoasa, asa ca nu veti obtine o nuanta opaca chiar asa usor. Eu am aplicat trei straturi si tot nu este perfect opac. 

Imi place aceasta oja ca imi pune la treaba imaginatia. Intr-un singur strat se comporta mai degraba ca un top coat colorat, asa ca o vad peste o oja mata nude, peste una rosie, galbensa sau chiar fucsia. Cred ca este ideala nuanta aceasta pentru a scoate din anonmat o oja de care te-ai plictisit.

Pe unghiile mele a rezistat 2-3 zile, daca am aplicat-o in trei straturi, iar rezistenta a crescut odata cu micsorarea stratului de oja 🙂

Eu ador aceasta oja si daca o gasesc in varianta mare o voi cumpara. Sunt sigura ca cei de la Orly vor veni si la Cosmobeauty 2015 si va invit sa le admirati nuantele. Eu sunt iremediabil indragostita de ei.

Voua va plac ojele Orly? Cum ati folosi aceasta nuanta?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *