Campanie pentru nevazatori la Cosmobeauty 2015

Propun sa incepem saptamana cu sufletul deschis, eu ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si nu imi lipseste mai nimic. 
Ii felicit pe cei de la Cosmobeauty 2015, care imperuna cu Label.M m lanseaza campania umanitara “Creativitatea vine din interior” care are drept scop ajutorarea oamenilor nevazatori.


Pornind de la ideea ca, desi numeroase meserii creative sunt bazate pe vizual, talentul nu tine cont de alte criterii, campania propunandu-si sa fie un suport pentru persoanele nevazatoare. In plus, Label.M incearca sa fie nu doar un ajutor financiar ci mai ales moral, accentuand faptul ca si persoanele care se lupta cu aceasta dizabilitate isi pot exprima creativitatea si pot face performanta chiar si intr-un domeniu bazat pe imagine.
In cadrul evenimentului vor participa mai multi hairstilisti care accepta provocarea de a coafa legati la ochi pentru a arata ca talentul, creativitatea nu sunt conditionate de simtul vazului. Toti participantii acestei campanii sunt invitati sa ajute cu o suma minima, iar fondurile obtinute vor fi donate unei organizatii pentru nevazatori.
Mai mult, 10 % din vanzarile de produse Label.M Romania realizate pe 14 Martie in cadrul expozitiei vor fi donate cauzei. 
Campania va avea loc la Expozitia Cosmobeauty ce se va desfaşura in 13-15 Martie la Sala Polivalenta. 
Cei interesati sa faca parte din acest proiect umanitar sunt rugati sa contacteze organizatorii la tel. 0726 244 453!

Mie mi se pare o idee foarte indrazneata si chiar vreau sa vad ce vor pregati artstii. Daca imi fac curaj poate realizez si eu un filmulet in care sa machiez legata la ochi. Ce spuneti?

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

Hai sa comunicam si in social media:
FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela 
Twitter: @DanaStancuMUA 
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *