8 decenii de frumusete Lancome

Anul acesta Lancome va celebra 80de ani de existenta, 80 de ani de inovatie dedicata frumusetii. Aceasta este o oportunitate excelenta pentru a sarbatori  femeile, care au inspirat de-a lungul timpului brandul, de la consumatoarele care l-au achizitionat pana la ambasadoarele care l-au promovat. De asemenea, anul 2015 va fi plin de initiative interesante care au scopul de a afirma faptul ca viata este frumoasa alaturi de Lancome.


Eu, ca si o parte dintre voi , sunt o umila consumatoare si mare fan al parfumului Poeme. Acest parfum a fost primul meu parfum “bun” cumparat din primii mei banuti castigati dintr-un spectacol la teatru. Da oamnei buni, am cochetat cu actoria in tinerete si mi-ar fi placut sa continui, insa nu a fost sa fie!
Nu l-am recumparat niciodata pentru ca m-am considerat prea tanara pentru el, insa acum ca mi l-am amintit trebuie sa il introduc in colectia mea micuta de parfumuri, insa fiecare cu povestea lui.
Stiti deja ca sunt o fire fidela, asa ca urmatorul pe lista a fost mascara Hypnose pe care l-am avut in format mini si pe care l-am aruncat dupa trei ani. Atat de greu mi-a fost sa ma despart de el!
Mi-a mai placut pudra libera, bronzanta. Am folosit-o foarte des inainte sa descopar pigmentii. 
Asadar, DA! Viata mea a fost frumoasa cu Lancome, dar sa vedem ce inseamna 80 de ani de frumusete!

Ce inseamna sa sarbatoresti 8 decenii de frumusete, inovatii stiintifice, parfumuri, produse de skin-care si machiaj extraordinare, de feminitate atemporala care se reinventează constant? Aceasta este intrebarea care asteapta sa-si gaseasca raspunsul la aniversarea a 80 de ani de Lancome. 

A privi inapoi pentru a merge mai încrezatori inainte, este deviza Casei Lancome, a carei poveste a inceput în 1935 cu viziunea unui vizionar, Armand Petitjean,  care vedea frumusetea ca ceva eminamente francez, prin urmare liber si plin de fericire. Frumusetea care lumineaza si confera incredere. Frumusetea de a fi autentic. Frumusetea care emană fericire. 

Viata este frumoasa cand are culoare – culorile legendarului ruj L’Absolu Rouge sau ale paletelor de farduri pentru ochi Hypnose… Viata este frumoasa alaturi de patrunzatorul parfum Tresor sau alaturi de apetisantul La vie est belle, acestea fiind doar doua dintre nenumaratele parfumuri concepute de Casa Lancome de-a lungul timpului care au marcat istoria feminitatii. Viata este frumoasa atunci cand este plina de senzatii delicioase, senzatii oferite de produsele Lancome de ingrijire a pielii inovatoare, produse precum Advanced Génifique si Absolue l’Extrait. Viata este frumoasa precum idea de lux francez perpetuata de-a lungul anilor de Casa Lancome. 

Ce poate fi mai natural pentru brandul care are ca si logo un trandafir decat asocierea sa cu fericirea? Si ce mod mai bun de a-si aborda ziua de nastere decat sub forma unei invitatii care sa indemne la savurarea fiecarei clipe si a frumusetii vietii in general, intr-un an plin de manifestatii si suprize marca Lancome. Incepand cu un film inedit, lansat in premiera pe data de 20 Februarie, data aniversara la care s-a fondat Casa Lancome. Un rezumat a tot ceea ce reprezinta brandul, interpretat intr-un stil surealist, extrem de fascinant. O poveste a unei Case ale carei ambitii nestavilite au fost sa ofere femeilor incredere de a se simti bine in propriul trup si de a prospera in orice domeniu în care activează. 

Care produs Lancome v-a marcat pe voi?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

11 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *