Noutati Pupa: Colectia Material Luxury

Material Luxury, Colecția de Primăvară Pupa, sărbătorește stilul nordic contemporan unind elemente de design cu cele de make-up într-o expresie extrem de rafinată și absolut inedită, exact asa cum ne-au obisnuit.

MATERIAL LUXURY

Inspirația în alegerea efectelor de atingere și a nuanțelor vin din Designul nordic: o paletă cu nuanțe fine și extrem de feminine. Nuanțele de roz și ciclamen întâlnesc modernitatea nuanțelor de gri prăfuit aprinse de sclipirile metalice.

Mie imi plac aceste combinatii, insa recunoasc ca nu am mai folosit gri-ul in machiajul meu de fffoarte mult timp. Arata spectaculos si ma bucur ca mi-arecaptat atentia aceasta nuanta.

Colectia contine 2 DUO LIPS TWIST-UP, un ruj metalic, un blush, 3 nuanta de fard si 2 nuante de oja.

machiaj material luxury

 

DUO LIPS TWIST-UP este un produs 2-in-1 si are la un capat ruj Luminos iar la celalalt capat un creion de buze.
La capătul unde gasesti rujul, vei descoperi tehtura cremoasă și confortabilă ce va da un efect luminos pentru un finish radios, extrem de sofisticat.
La celălalt capăt vei gasi creionul de buze cremos și aderent, care se așază imediat cu precizie definind buzele și conturul. Nuanta este match perfect cu nuanta rujului.

ruj magenta

Colectia Material Luxury propune 2 nunata ale acestui produs: 001 Electric Magenta si 002 Pink Flamingo

nude lips

 

Formula cu filmogeni flexibili specifici, ceruri cu punct înalt de fuziune si uleiuri ușoare cu textură cremoasă cu finish luminos și confortabil mult timp. Procentajul mare de pigmenți puri asigură o eliberare optimă a culorii încă de la prima aplicare.
Creionul contur cu ceruri speciale cu structură cristalină liniară oferăn un echilibru perfect între textura cremoasă și structura creionului; agenții de formare a peliculei permit aderența perfectă pe buze și alunecarea perfectă și elasticitatea texturii.

MAKE UP TIPS Pupa: 
Folosind creionul desenează conturul buzelor pornind din centrul buzei superioare către exterior.
Pe buza inferioară pornește în schimb de la colțurile externe către mijloc.
Nu scoate mina mai mult decât este necesar în timpul aplicării pentru a evita ruperea acesteia.
Aplicați rujul pornind din centrul buzei superioare către colțuri.
Pe buza inferioară pornește de la colțurile buzelor către mijloc.

Stralucirile noului METAL LIP FLUID, gloss pentru buze cu efect de metal pur, perle fine sclipitoare îmbracă buzele într-un extraordinar efect metalic. Un gloss extraordinar cu inovativa textură de gel care asigură o peliculă subțire, strălucitoare și nu este lipicioasă, pentru confort absolut.

gloss metaic
Procentajul mare de pigmenți luminoși și perle asigură o aplicare a culorii unică în strălucirea sa și reflectă culorile care renasc într-o nouă lumină metalică sclipitoare.
Testat dermatologic – Fără Parabeni – Made in Italy

MAKE UP TIPS
Poate fi folosit ca atare sau ca top coat: aplică mai întâi Duo Lips Twist-up, folosește apoi Metal Lip Fluid întinzându-l din centrul buzei inferioare și superioare pentru a recrea tridimensionalitatea pe buze.

blush si iluminator

MARBLED BLUSH este un blush in format maxi care se transformă într-un obiect prețios cu design exclusiv marmorat, care combină într-un singur produs două tonalități rozalii și un iluminator auriu.
Perfect pentru a crea un aspect proaspăt și radios,  scoate în evidență obrajii și pomeții.

Tehnologia de fabricație baked „captează” apa din produs și nu prevede presarea: culoarea și perlele își mențin strălucirea și luminozitatea inițială. Textură cu maximă moliciune la atingere, maximă performanță în aplicare, maximă rezistență.
Testat dermatologic – Fără Parabeni – Made in Italy

farduri pupa 3d metalic

Cele 3 nuante de fard metalic3D METAL EYESHADOW sunt senzationale. Textura compactă, cu atingere cremoasă,
se așază pe pleoapă pentru o culoare metalică absolută de lungă durată.

Formula ca de pudră presată cu performanțe asemănătoare cu cele ale unei creme. Amestecul de rășini, ceruri și uleiuri asigură o aderență perfectă pe pleoape. Se aplică ușor, se fixează imediat și durează toată ziua.
Testat dermatologic – Fără Parabeni – Made in Italy

MAKE UP TIPS
Aplică fardul cu mici atingeri pe centrul pleoapei și aproape de colțul intern al ochiului pentru a crea puncte de lumină tridimensională. Aplică-l direct cu degetele pentru a aprecia senzorialitatea unică
și pentru o aplicare mai ușoară.

oje metalice pupa

Pentru unghii avem LIQUID METAL cu formulă inovativă bogată în rășini și perle fine care creează o peliculă metalică și un look de impact, care luminează unghiile cu un efect de metal pur.
Textura caracterizată de vâscozitate mare pentru un efect de plumping, este bogată în plasticizanți care creează o peliculă rezistentă și un efect 3D pentru unghii cu suprafața netedă și plină.
Maxi aplicatorul plat, cu 440 fire rotunjite, asigură o aplicare optimă.
Nu conține toluen, formaldehidă, DBP (dibutilftalat) și camfor.
Hipoalergenic – Testat dermatologic – Fără Parabeni

Urmeaza review-uri si swatch-uri ale produselor din colectie, deci stati cu ochii pe noi.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/

 

admin

19 Comments

  1. Cunosc acest brand de multi ani, insa abia acum cateva luni am inceput si eu sa imi cumpar produse de la ei. Acum nu ma mai pot opri, atat de incantata sunt de ele. Iar noua colectie arata delicios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *