3 idei pentru machiajul de sarbatori de la The Body Shop

Vin Sarbatorile, vin! Si cu ele eterna intrebare despre machiajul de sarbatori. Ce sa port, ce culori, ce noutati au aparut sau cum ii place lui Mos Craciun. Eu cred ca lui ii place vegan, exac cum sunt si produsele The Body Shop. Dap, chiar si linia de machiaj respecta natura si sunt create dupa aceasi fiosofie.

Pentru sezonul de petreceri de anul acesta, The Body Shop vine in intampinarea noastra cu o linie completa de machiaj: palete de farduri, rujuri, creioane / farduri rezistente, pudre stralucitoare si alte bucurii femeiesti.

Absolut toate produsele sunt deja disponibile in magazine si online pe thebodyshop.ro

machiajul de sarbatori tbs

Paletele de farduri sunt cele mai indragite de mine datorita texturii fine, a rezistentei si versatilitatii lor. Stii ca mie imi place sa adaptez foarte mult toate produsele de machiaj, asa ca fardurile sunt cel mai simplu de folosit in atat de multe scopuri.

Pentru machiajul de sarbatori eu voi incerca paleta de farduri ‘Go For Gold’ . De departe preferata mea ca ma pot juca cu nuantele si intensitatile pentru a obtine un look natural de zi sau un splendid machiaj de party. Cele patru nuante inspirate din natura se completeaza una pe cealalta fara efort intr-o combinatie de nuante mate si metalice. Este potrivita pentru oricine, cea mai simpla cale ca sa scoti in evidenta frumusetea naturala a tuturor nuantelor de ten si de ochi.

Cele patru nuante le folosesc pentru ochi, iluminarea fetei si a ochilor, conturarea fetei. Daca aplic cu pensula umeda deja devin extrem de pigmentate si mai rezistente. Nuanta inchisa de maron, mat poate fi folosita si pentru conturarea sprancenelor ( adaptat la nuanta lor naturala, la nuanta tenului si a parului, evident ).

machiaj cu auriu

Primul look propus de cei de la The Body Shop este cel realizat cu aceasta paleta si apoi completat in functie de preferinte.

Beauty tip: Un machiaj care are in centru nuantele de maro/ auriu, indiferent de intensitatea lui, iti va permite sa aplici un ruj mai intens fara sa fie prea mult.

Trend alert! De mare efect sunt sprancenele cu glitter, dar poti obtine un efect mai soft cu creionul waterproof auriu Eye Colour Stick Nevada Gold si apoi il fixati pe firele de par din spranceana cu nuanta cea mai deschisa din paleta Go For Gold.

Daca nu te dai in vant dupa nuantele naturale, poti alege Rock The Night. Un machiaj intens obtinut cu cele patru nuante de gri ale paletei.

machiaj intens cu mov

Daca personalitatea iti permite, alege un ruj mai intens intr-o nuanta saturata de roz sau mov. Poti merge la sigur cu un ruj cumintel.

machiaj romantic

Nici romanticele nu au fost uitate.Look-ul True Romance este potrivit in foarte multe situatii: iesire cu fetele, first date sau cina cu parintii. Go for it!

Eu iubesc nuantele de auriu in machiajul de sarbatori si ma bucur ca nu se va demoda niciodata. Pentru mine este un clasic. Pentru tine ce nuanta este “marele clasic”?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *