Spring Beauty Event, impresii la cald

Sambata aceasta a iesit voios soarele si am iesit voioase si noi, blogerite la Yucca Center ( acolo la Pankakes & More ) ca sa ne bucuram de intalnirea de primavara Spring Beauty !

Pe principiul “Scopul si durata vizitei” am participat la acest event pentru ca s-au reunit bloggerite de beauty cu o vechime variabila in blogosfera, dar cu o comunitate activa si bine cladita. Am participat 18 bloggerite si am vorbit deopre multe subiecte, ne-am cunoscut mai bine si am povestit  despre hobby-ul nostru comun (blogging-ul de beauty). Fiecare am povestit de ce si cum scriem pe blog, ce ne motiveaza, cum ne-am creat comunitatea si care sunt planurile de viitor.

Dana Stancu MUA

Despre povestea mea eu am mai scris aici si aici. Zic ca nu e cazul sa reiau.  Si acolo la eveniment am povestit cu mare patos. Se vede in poza, nu???

 

organizatoare spring beauty

 

Fetele cu simt de organizare : Alina, Lory, Oana, Cristina si Gia ne-aupregatit multe surprize, discutii interesante, dar eu vreau sa le sintetizez asa si sa va povestesc 5  lucruri de care m-am bucurat la aceasta prima editie a Spring Beauty Event.
1. Ne-am intalnit multe fete pasionate de blogging si am impartit idei, ne dorim sa unim mai mult aceasta comunitate frumoasa a bloggerilor de beauty.
Multumim fetelor pentru organizare, pentru invitatie si abia astept sa vad proiectele ce se vor pune la cale “post event”. Sa stiti voi ca nu degeaba  #BeautyTogether este hastagul oficial al eventului
Spring beauty event
 2. Blogeritele mari ( Anne, Stella sau Camelia, de exemplu! ) nu uita sa ne sustina si pe noi. Eu nu ma consider o bloggerita mare, dar m-am bucurat foarte mult cand am aflat ca EU am inspirat-o pe Ally sa isi deschida blogul. Multumesc mult, daraga mea si abia astept sa facem un proiectel impreuna!
3. Am descoperit noi fete si am cunoscut fete cu care am interactionat doar online! Este super senzatia asta
4. Am descoperit branduri noi. Multe branduri noi despre care nu prea stiam mare lucru : Malika Colors Romania, Pr Avenue, Il Magazzino, Pellamar, Cadouri Dichisite,   Ostara, One Day Butterfly,  Triodeluxe Cosmetics, Rletters Design, Visuel.ro, Lensa
sponsori
5. Am redescoperit branduri cu care am colaborat si eu in trecut si de care chiar imi era dor: Cosmetic Plant ( articole pe blog aici ) , Famous luxury ( articole pe blog aici ), Flormar ( articole pe blog aici ), Paula`s Choice ( articole pe blog aici ), Cupio ( articole pe blog aici ), Inglot ( articole pe blog aici ), Ziaja ( articole pe blog aici ), Gamarde Romania ( articole pe blog aici ),

Brandurile care au sustinut Spring Beauty din acest an au fost tare generosi, eu tin sa le multumesc. Si ca sa nu uit pe careva va las aici lista completa: Yankee Candle RomaniaFlormarFamous Luxury PerfumesMalika Colors RomaniaGreen LabPR Avenue(Bonilash si Skinegal), BIODERMAYves Rocher RomaniaIL MagazzinoElemis- ADDA Shop (Elemis si Fragonard), Golden Rose RomaniaDomeniile SamburestiPellamarCadouri DichisiteAQUA CarpaticaPaula’s Choice RomaniaPureShapes.roCupioINGLOT RomaniaPUPA Milano RomâniaOstaraOne Day Butterfly Fashion StoreInfinite Love7th HeavenNOTE CosmeticsApidavaFbd Ziaja RomaniaFlorenta PatrascuTriodeluxe CosmeticsCosmetic PlantBeauty One (Label M), Rletters DesignRimmel London RomaniaGamarde RomaniaMakeup Shop RomaniaBARZAEveline CosmeticsVisuel.ro – cosmetice profesionaleLensaROWE RomaniaChocolissimo RomaniaGreen SugarCharme d’Orient RomaniaEduard Canura Fotograf

Eu aici ma opresc si voi pastra #SpringBeauty pentru tot ce mentionez de la sponsorii acestui event.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/

admin

6 Comments

  1. Si eu ma bucur ca ne-am revazut!
    Erai machiata asa frumos..mi-a placut mult, dar am uitat sa iti spun atunci.
    Speram sa urmeze si partea a doua!!!
    Multumim!
    Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *