Benefit Agent Zero Shine Powder, review

Inca din vara folosesc aceasta pudra, insa ma stiti intarziata si sper ca ma iertati. Imi iau revansa astazi, cu un review complet si detaliat despre Benefit pudra anti-stralucire The Porefessional Agent Zero Shine.

Cum toate produsele brandului Benefit ma atrag prin ambalajul lor ingenios, ambalajul acestei pudre le intrece pe toate. Are tot ce ii trebuie : o pensula incorporata, sistem de dozare prevazut cu optinea de open si close ca sa nu pierzi produs. Ce sa mai spun? Super tare. Mai adaug ca este mai igienic sa fie bine etansa pensula ca sa nu o pierzi prin genata sau sa atraga toate impuritatile in peri.

Cum spuneam, se deschide usor, prin rotirea capacului, iar produsul se pune in capac. Eu prefer sa il pun pe mana pentru o aplicare mai usoara si rapida. Desi pare greu de dozat, pentru mine nu este asa pentru ca m-am obisnuit cu cantitatea necesara si o dozez cum trebuie.
Recunosc ca nu am pe toaleta de machiaj aceasta pudra, insa o am in geanta pentru retusirile de peste zi. Mi se pare ideala pentru asta si nu o pot inlocui cu nimic.

Efectul pudrei este de a reduce vizibil stralucirea de pe zonele cu exces de sebum, absoarbe uleiurile si nu incarca tenul. Pudra este translucida, deci devine transparenta pe ten si nu va schimaba nici nuanta fondului de ten. Asupra porilor are un usor efect de minimizare, deci un punct in plus la increderea de sine.

Rezista destul de bine, spre 5-6 ore, iar pentru retusuri dozajul se poate face in capac pentru o ma mare siguranta si igiena. You are on the go!

The Porefessional Agent Zero Shine de la Benefit se gaseste exclusiv in magazinele Sephora.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

10 Comments

  1. Produsele de la Benefit ma atrag pe mine in primul rand datorita ambalajelor! Apoi le-as testa din curiozitate si cu siguranta mi-ar placea sa incerc produsele lor! 🙂
    Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *