Sweethearts Blush de la Too Faced in Sparkling Belini, review

Pentru ca este unul dintre cele mai indragite produse pe care le detin, inimioara mea Sweethearts Blush nuanta Sparkling Belini ocupa astazi coltisorul meu de machiaj. Yep, un nou review la un produs de machiaj pentru un brand ce se gaseste exclusiv in Sephora.

nuante Sweethearts Blush

Blush-ul are un rol foarte important in machiajul unei femei. Orice ai face, aplicarea corecta a unul blush iti va improspata aspectul tenului sau chiar poate avea efect de intinerire.

Texturile clasice se blush sunt prezentate cat mai atractiv, urmaresc tendintele modei de beauty, iar Sweethearts Blush de la Too Faced exceleaza la acest capitol. Are o textura matasoasa, diafana cu particule iluminatoare foarte fine.

Inimioara Too Faced are trei nuante de blush ce pot fi folosite individual sau combinate. Recunosc ca eu le-am combinat pentru ca mi-a fost si mai comod asa, iar rezultatul mi-a placut maxim. Nuanta obtinuta este o piersica stralucitoare. Aplicat intr-un strat mai gros se vor evidentia particulele de glitter si acest aspect este singurul dupa care nu ma dau in vant.

Cantiatea de produs este foarte generoasa, ambalajul este superb, se aplica divin pe pometi si ramane acolo ore intregi. Nu am ce puncte slabe sa ii pun. Poate pretul usor piperat raportat la produsele mass-market, insa raportul calitate / cantitate / renume / pret este cel corect.

Eu am folosit Sweethearts Blush si pentru machiajul ochilor, Previzibil, nu?

Sweethearts Blush

Mi-a placut la fel de mult si pentru aceasta zona, s-a comportat la fel de bine. Nuanta cea mai deschisa o folosesc cu succes ca iluminator atat pe pometi cat si in coltul intern al ochiului sau sub spranceana.

Blush-ul Sweethearts Blush de la Too Faced exceleaza prin textura fina, prestanta si multifunctionalitate. Il recomand cu drag pentru machiajele de seara sau pentru pielea bronzata. Atentie la aplicare daca alegeti sa il purtati si pe timpul zilei.

Desi nu l-am incercat pe tenurile foarte deschise, in continuare imi pastrez rezervele cand vine vorba despre asta. Mie mi se pare ca nuanta Sparkling Belini a lui Sweethearts Blush are un subton puternic cald si de acea mentionez si subliniez acest aspect. Posibil sa arate foarte ne-natural.

Sweethearts Blush ten bronzat

Sper ca ti-a placut review-ul de astazi si revin curand cu ceva surprize.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *