Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster

Cand brandul Elizabeth Arden a venit in Romania, m-am bucurat foarte tare si chiar am incercat parfumul Untold ( review, photos ), primul produs lansat de la revenire.

Iata ca astazi revin in atentia voastra cu cel mai nou produs lansat de Elizabeth Arden, serul Superstart Skin Renewal Booster.

Ce este acest ser? Este prima inovatie in domeniul produselor de ingrijire a pielii Arden Active: Superstart Skin Renewal Booster. Acest produs inovator ofera sprijin zilnic stratului de suprafata al pielii, pentru a ajuta la stimularea apararii naturale si a capacitatii de a se reinnoi, in timp ce in cele din urma optimizeaza rezultatele intregului regim de ingrijire a pielii. Are cateva ingrediente cheie care ajuta produsul spre cele mai bune rezultate:

Complexul Probiotic – un complex care ofera pielii actiune pre-probiotica complementara care declanseaza nu doar o imbunatatire a aspectului pielii, avand un efect de hranire si netezire, dar, de asemenea, optimizeaza microflora si apararea naturala a pielii. 
Fenicul marin – aceasta planta rara de pe coasta mediteraneana, cu capacitatea unica de a supravietui pe stanci in ciuda expunerii regulate la unde, imbunatateste reinnoirea celulelor de la suprafata pielii pentru a ajuta la cresterea luminozitatii, la catifelarea si aspectul pielii. Contine, de asemenea, proprietati antioxidante care ajuta la curatarea si lupta impotriva radicalilor liberi care duc la deteriorarea pielii si la semne de imbatranire. 
Extras de seminte de in – acest extract de seminte de plante ajuta la consolidarea barierei pielii si incurajeaza pielea sa sustina niveluri optime de lipide. 
Extras de salicornia – derivat dintr-o planta suculenta de coasta, ajuta la stimularea hidratarii naturale a pielii prin optimizarea acvaporinelor, canalele de hidratare a pielii, reducand pierderile de apa din piele. 
Datorita acestor ingrediente cheie, Superstart Skin Renewal booster va imbunatati aspectul sanatos al stratului superficial al pielii. S-a dovedit clinic că ajută la:optimizarea microflorei pielii pentru a consolida apararea sa naturala; sprijina stratul cornos pentru a consolida integritatea barierei pielii; amplifica hidratarea naturala a pielii si restabileste capacitatea pielii de a retine umezeala. 
Toti acesti factori sunt esentiali pentru reinnoirea stratului de suprafata al pielii si pentru apararea sa. 
Stimulează capacitatea pielii de a se repara si reinnoi 
Structura stratului cornos poate fi asemanata cu un zid de caramida; celulele umplute cu proteine (caramizile) sunt inglobate in lipide esentiale (mortarul). Apeland la o abordare cu multiple componente pentru a promova echilibrul pielii si restabili vitalitatea in mod vizibil, Superstart Skin Renewal Booster este bogat in fenicul marin si extrase de seminte de in. Aceste ingrediente ajuta la imbunatatirea procesului de reinnoire naturala a pielii si a lipidelor esentiale, care in cele din urma contribuie la sustinerea stratului cornos si la consolidarea integritatii barierei pielii. Cand pielea are un strat cornos sanatos, se poate proteja mai bine impotriva toxinelor, agentilor din mediu si iritanti. Infuzia de extras de salicornia imbunatateste hidratarea naturala a pielii prin sustinerea productiei de acvaporine, canalele de apa ale pielii care joaca un rol critic in minimizarea uscarii pielii.
Stimuleaza mijloacele naturale de aparare ale pielii prin Complexul Probiotic Superstart ce contribuie la sustinerea proprietatilor antimicrobiene naturale ale pielii si a echilibrului microflorei sale pentru a-si consolida propria aparare naturala si pentru a imbunatati aspectul sanatos al pielii.
Stimuleaza eficienta generala a regimului personal de ingrijire a pielii datorita formulei unice a lui Superstart Skin Renewal Booster, conceputa pentru a completa tipul de piele al fiecarei femei si toate regimurile de tratament. Acesta va determina receptivitatea mai accentuata a pielii la toate produsele din cadrul regimului de ingrijire sau tratament.

Evident ca cele mai bune rezultate sunt obtinute daca vei combina Superstart cu produsele liniilor de de renume Elizabeth Arden cu Ceramide si Prevage cu efect dovedit ca imbunatateste colagenul natural al pielii de pana la 5 ori, elastina naturala a pielii de pana la 9 ori sau hidratarea naturala a pielii de pana la 25 ori.  
„Cercetarile noastre au aratat ca stratul cornos este chiar mai important decat credeam. Nu numai ca este pielea care se vede, dar actioneaza si ca o bariera a pielii impotriva agentilor de mediu si ca o poarta de intrare in rutina ingrijirii pielii”, spune Art Pellegrino, Vice Presedinte Cercetare si Dezvoltare, Elizabeth Arden. „Printr-o abordare holistica, Su[erstart se adreseaza fiecarui rol jucat de stratul cornos si – chiar mai important – ajuta la imbunatatirea eficientei de ansamblu a intregii rutine de ingrijire a pielii”. 
Pielea este cel mai mare organ al corpului, fiind vitala pentru sanatatea si bunastarea generala. Cand este compromisa, pielea poate fi in imposibilitatea de a retine umezeala, de a se proteja de mediul inconjurator si in cele din urma, isi reduce capacitatea de a se repara si reinnoi. Pielea se poate simti uscata, aspra si sensibila si poate fi predispusa la semne de imbatranire accelerata. Acordandu-i atentia cuvenita  pielea se simte elastica, odihnita si capabila de transformare reala. 
Ce spuneti fetelor? Va place ce promite acest booster?
Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

4 Comments

  1. Ghizdavu iuliana ;ce bine arata si ce multe beneficii aduce pielii,poate il vei folosi si ne vei spune parerea ta ,te pup :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *