Beauty Swap by BeautyBarometer

Iata ca evenimentul beauty swap a ajuns la cea de-a patra editie si, ca de fiecare data, Ani ne aduce impreuna manata de pasiunea pentru cosmetice.

Am filmat repede un clip ca sa vedeti ce am negociat eu la acest beauty swap si cu ce m-am intors de la eveniment.

Ca idee, beauty swap -ul a fost foarte dinamic, eu am fost pe fuga, asa ca totul a decurs conform planului. Pe langa socializarea cu fetele, acest eveniment a mai avut un plus de valoare: prezenta catorva PR ai brandurilor. Am putut astfel sa cunoastem oamenii din spatele comunicatelor, iar comunicarea a fost din ambele sensuri de data aceasta. Nu doar ca au venit sa ne cunoasca, dar au lasat si contacte. Din nou, un plus pentru noi, cele care nu colaboram cu brandurile respective si nici cui sa ne adresam nu am fi stiut.

batoane herbalife

Desi la editiile anterioare m-am plas ca nu am facut cine stie ce “afaceri”, de data aceasta am facut NUMAI super-afaceri. Voi testa Charlote Thilbury, Artistry, Elizabeth Arden sau Melkior. Eram tare curioasa despre unele produse, dar si mai curioasa despre ce se va intampla la eveniment. Ca de obicei, Ani a facut o treaba excelenta. Felicitari!

beauty swap

Gazda noastra a fost, ca si la editia a treia, fetele de la Studio 190 din Dorobanti. A fost cam aglomerat pentru ca salonul este select si micut, dar eu am trecut repede peste acest aspect. Mai sus este afistul cu sponsorii acestui beauty swap .

Fotograf special al evenimentului a fost Letitia iordanescu, care m-a surprins foarte frumos:

dana stancu makeup

Nu este asa ca pozele sunt super?

Ani a avut si o tombola pentru noi, dar eu nu am fost una dintre norocoase. Nu este bai ca eu oricum sunt cel mai ghinionist on de pe Pamant!

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

Twitter: @DanaStancuMUA

admin

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *