Beauty Swap by Beauty Barometer

Acesta a fost primul eveniment din 2015 la care eu am participat si de departe a fost foarte reusit. Se pare ca acest 2015 chiar a inceput cu dreptul, iar eu am facut ceea ce imi place mie cel mai mult si mai mult: am machiat!

Intr-un colt sic de la Inspyer Batistei am amenajat “Makeup corner-ul” unde eu am asigurat rasfatul fetelor doritoare sa incerce ceva nou, dar nu numai. M-am bucurat foarte tare ca fetele chiar m-au bombardat cu intrebari si s-au bucurat de rasfat. Am machiat-o pe Maria de la Sudessa ( o mai stiti si din postarea de aici ), pe Maria Mirabela si pe Irina  .

Evenimentul a fost organizat de Ani de la Beauty Barometer si a vizat ca noi, iubitoarele de frumos sa ne adunam si sa facem schimb de cosmetice, fie ca au fost produse pe care nu le mai foloseam, nu ni se potrivesc sau pur si simplu ne-am plictisit de ele, le-am adus ca sa le inlocuim cu altele mai noi si frumoase.

Atmosfera a fost incendiara, calda si atat de frumos a fost ca nu imi venea sa plec acasa. Sa vezi cam 40 de blogerite adunate la negocieri intense sa obtina the best deal. 
Am avut si eu cateva produse pentru schimb, nu pot sa spun ca am facut super-afacere, insa am facut cateva fete tare fericite si asta chair este super! 

Aceasta intalnire a noastra a fost un eveniment in adevaratul sens al cuvantului pentru ca am avut speakeri si goodie bag. 

Primul speaker a fost chiar Adina Halas, care ne-a povestit cum a inceput sa faca filmuletele pe canalul de YouTube cu retetele ei home-made. In premiera ne-a spus ca activitatea de pe YouTube va fi completat si de un blog, asa ca va fi parte a comunitatii noastre frumoase.

Apoi a luat cuvantul d-na Palvina Marinova, CEO Pick’ n’Dazzle si a povestit ce este acest nou concept de  beauty box si cu ce este diferit de alte cutiute similare de pe piata. 
Eu am fost curioasa despre aceasta cutie, insa recunosc ca mi-am infranat instinctul de a o cumpara dupa ce am avut experiente neplacute cu implementarea beauty boxurilor in Romania. Am vazut cutiutele colegelor mele si mi-a parut rau ca nu am comandat, dar timpul nu este pierdut, nu?

Si de data aceasta a fost alaturi de noi Vectem despre care am mai povestit aici. Am inceput sa testez produsele, imi plac foarte mult si ca urma review colectiv pe blog. 

Gina de la Academia Startline, unde eu mi-am obtinut calificarea de machior ne-a bucurat cu oferta exclusiva pentru fetele care vor sa urmeze cursurile scolii.

Am apreciat in mod deosebit ca absolut toti speakerii au ramas pana la sfarsitul evenimentului. Sunt absolut sigura ca aceasta comunicare offline va fi benefica in mediul online.

Daca nu am fost transparenta pana acum ca spun pe sleau ca m-am simtit minunat, a fost chiar cel mai frumos eveniment la care eu am participat, atmosfera superba si fete frumoase.
Multumim frumos sponsorilor care ne-au fost alaturi: Cosmetic Plant, Vectem, Pick`N`Dazzle, Iulian Sima, dar si celor care ne-au sustinut de la distanta: Farmec/Gerovital, Max Factor, Oriflame, Magnifique Skin, Flormar
Voua cum vi se pare ideea?
Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

admin

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *