Ulei de argan Elgon pentru par frumos

Oricat de bine ar arata parul nostru, uleiul hidratant are un rol deosebit. Il protejeaza, il hidrateaza si ii confera un luciu deosebit.  Ulei de argan de la ELGON este o revelatie, in acest sens, fiind destinat tuturor tipurilor de par, pentru o ingrijire suplimentara. Produsul este creeat pe baza de ulei de argan, se distinge prin parfumul sau dulce vanilat, cu tente florale si lemnoase si, extrem de important, nu contine parabeni.

ulei de argan Elgon

Uleiul de Argan se obtine prin stoarcerea boabelor de Argania Spinosa, copac de provenienta marocana, cunoscut in toata lumea datorita proprietatilor antioxidante ale semintelor sale.

ulei de argan

Gratie concentratiei sale mari de acizi grasi esentiali si vitamina E, uleiul de Argan protejeaza de agresiunile exterioare, neutralizând agentii liberi. Este un ulei care se absoarbe rapid, oferind parului senzatia de catifelare, lejeritate si delicatete. Este potrivit pentru toate tipurile de par, pentru parul stresat de agresiunile externe si pentru cel care are nevoie de ingrijire. De asemenea, poate fi utilizat si de cei care doresc sa disciplineze parul si sa faca lungimile mai stralucitoare dar si pentru cei care doresc sa hidrateze lungimile si sa obtina un finisaj matasos. Nu se recomanda ca produsul sa se aplice pe radacini.

gama ulei de argan ELGON

Va reamintesc ca puteti castiga acest ulei de argan, pegina de Facebook, iar astazi este chiar ultima zi de inscrieri.

Regulile sunt foarte simple, dar va rog sa mergeti aici pentru a participa.

Voi folositi ulei de argan in rutina de ingrijire a parului?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *