Noutati Melkior hair-styling si nails

In ultima perioada, Melkior lanseaza foarte multe produse si parca nu mai reusesc sa tin pasul. Astazi va prezint cateva noutati Melkior, dar sunt adunate si cuprind mai multe laturi: hair-style, nail sau accesorii.

noutati melkior hair-style

Cea mai noua si mai noua lansare este Perie Ceramica Ionica Termica. Cele 4 perii difera prin dimensiunea diametrului: 25, 33, 43, 53  formand prima colectie de Perii Ceramice de la Melkior.

Perie Ceramica Ionica MELKIOR (diametru 25, 33, 43, 53)
Fiecare perie este ideala pentru indreptarea, netezirea si ondularea parului in timpul uscarii. Cilindrul din aluminiu tratat ceramic are peri care netezesc si imbunatatesc conditia parului. Cilindrul din aluminiu al acestei perii ceramice ionice difuzeaza caldura in mod egal si faciliteaza aranjarea tuturor tipurilor de par, de la drept la ondulat. Cele mai bune rezultate sunt obtinute atunci cand peria este folosita impreuna cu uscatorul de par.

piepteni pentru tuns melkior

Cele 6 modele sunt: pieptan ebonita cu coada de metal, cu coada de plastic, pentru styling, cu maner,

2 variante de piepteni pentru tuns.

Tot in intampinarea stilistilor, pe tuns de data aceasta, vin specialistii Melkior cu 6 noi modele de Piepteni din ebonita. Acestia sunt de calitate profesionala, finisare manuala si dinti netezi care nu deterioreaza cuticula. Se comporta delicat cu parul si cu scalpul, sunt rezistenti la temperaturi mari si substante chimice. Acesti piepteni flexibili, solizi si durabili sunt fabricati manual.

 

piepteni melkior

Pieptan pentru tuns si Pieptan cu maner.

 

Printe atatea noutati Melkior gasim si 2 modele de pieptan din plastic care sunt flexibile, dar rezistente in acelasi timp si se comporta bland cu scalpul. Asigura precizie la tuns si la coafat.

 

Oja Semipermanenta MELKIOR

Una dintre noutatile Melkior tine de nail-art. Ojele semipermanente in 4 noi nuante: Ever Self, Ever Joy, Ever and Ever si Ever Nostalgic.

Toate arata foarte bine si sunt o alternativa foarte buna intre manichiura clasica si cea cu gel. Mie nu imi rezista pe unghii oja clasica si, uneori, vreau sa am unghiile colorate mai mult timp fara sa mi le refac la doua zile. Unghiile cu gel nu ma incanta de fel, asa ca varianta asta cu oja semipermanenta mi se pare o varianta foarte buna.

 

Cum pentru orice tip de manichiura este indispensabila, Melkior a lansat o pila cu 2 fete cu motiv traditional. Adorabil.

pila melkior

 

Este ideala pentru scurtarea unghiilor naturale si permite o pilire rapida si precisa. Are abrazivitate 180/240. Este subtire si usor de manevrat.

Gata, sunt la zi cu noutatile si pot sa-mi aleg in tihna preferatii. Voi cumpara pila cu motiv traditional pentru ca pilele de la Melkior sunt cele mai bune pe care eu le-a incercat si sigur voi incerca manichiura semipermanenta. Poate chiar una dintre aceste nunate pentru ca salonul la care eu merg, foloseste produsele Melkior. Incantare maxima!

Voi de cate noutati Melkior sunteti tentate? M-am rezumat la doua, vedeti ce cuminte sunt?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *