Top 3 Concealer Tarte Cosmetics

La fiecare 2-3 ani mă apucă obsesiile, iar cea din 2022 este pentru concealere in general și în mod special despre concealer Tarte. Prevăd curând ceva obsesii pe pudre, compacte. Dar până atunci să vorbim despre concealere.

Cum folosesc eu un concealer

Am mai avut cândva nebunia asta cu concealerele și vă invit sa citiți trucurile mele aici si aici. Dacă îți dorești, am suficient material si dacă urmarești eticheta.

Clar cel mai răspândit mod de utilizare al concealerului este acela de a corecta cearcănele. Pai nu de asta se numește anticearcăn? Ba da. Dacă ai un produs bun, aspectul întregului tau chip va fi luminat, corectat si fresh.

Pentru acel efect de proapăt, odihnit folosesc corectorul și pentru a ilumina punctele de maxi interes de pe față. Mai exact sub spranceană, colțul intern al ochiului, colțul extern pentru un efect de lifting, puntea nasului, barbie sau sub buză.

Putem corecta forma buzelor sau corectăm dacă am depășit inegal conturul. Folosit la colțul exter al ochiului are rol de corecție a formei machiajului. Este foarte indicat să ai în portfardul tău un corector la îndemână.

Un alt mod de a folosi corectorul este acela de bază de pleoape. Are textura perfectă pentru a îndeplini perfect această funcție.

Top concealer Tarte

Am început și eu ca toată lumea cu celebrul concealer Tarte Shape Tape. Super este. Acoperire mare, super rezistență, ușor uscățel în textură. Evident că eu îl aplic pe zona ochilor foarte bine hidratată.

Funcționează foarte bine și pentru rolul de baza de pleoape. In continuare îl recomand pentru pleoapele uleioase. Personal, îl consider cam uscat pentru pleoapele uscate. Pentru acelea dintre clientele voastre care nu au probleme cu rezistența și transferul fardurilor, alegeți o baza mai ușoară.

Locul 2

Îl plasez pe locul 2. Nu este preferatul meu de la Tarte. Chiar în egalitate perfectă cu Creaseless Concealer. Acesta este mult mai hidratant, foarte opac. Rămâne destul de lipicios după aplicare. Recomand să fie lăsat înainte să se usuce puțin și abia apoi fixat cu pudră. Eu nu mai pudrez deloc zona unde aplic corectorul acesta. Abia la final când fixez intreg machiajul mai pun pudra.

Locul 3

Este ocupat de un concealer Tarte din gama lor Sea si anume Hydroconcealer. Acest concealer nu mai este pe site pentru că a fost inlocuit cu Power Flex Concealer despre care părerile sunt împărțite, dar nu este treaba noastră. Poate voi achiziționa și această nouă formulă pentru un review comparativ. Poate.

Revenim, îmi place foarte mult acest concealer pentru că are acel efect hidratant. Acoperirea nu este foarte mare, medie. Adică ar fi nedrept să spun despre el ca nu are aoperire deloc, dar nici cu Shape Tape nu se poate compara. Este undeva la mijloc. Să vă spun un secret? Ador să le combin

Îl folosesc cu succes la acele cliente cu pielea texturizată sau mai spre uscată, dar nu foarte uscată . Desigur, pentru a nu evidenția imperfecțiunile zonei. La fel și pentru rolul lui de baza de pleoape, aleg numai pentru clientele cu pleoapele normal – uscate. Se descurcă de minune.

Locul 1

A venit momentul pentru cei mai indragit concealer Tarte. Shape tape ultra creamy concealer este the one for me. Nu am absolut nimic să îi reproșez. Are acoperire mare, textura cremoasă, densă, opac, efect hidratant. Se usucă destul de repede, deci rezistă super bine. Atenție că trebuie să te miști foarte repede cu el ca să îl blenduiești perfect.

Acest concealer merge pentru toate tipurile de piele, nu accentuează textura ceea ce îl face perfect pentru pielea uscată. Se usuca repede si cu finnish mat, ceea ce îl face perfect pentru pielea cu tendință de îngrășare. Exact cum va spuneam, nu ai cum să dai greș cu acest concealer Tarte.

Acum ca ai ghidul complet, spor la ales cea mai buna varianta pentru tine !

Kisses from Dana!

Instagram Facebook Youtube Tiktok

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *