Winter sale la Sabon


La Sabon eu m-as muta. Este un magazin care ma relaxeaza si ofertele din campania winter sale m-au bucurat mult. Primul gand in 2023 este sa mai prind si eu ceva din gama Blush Gourmand !

Sărbătorile continuă la Sabon cu reduceri substanțiale de sezon la o gamă extinsă de produse printre care sigur se numără și preferatele tale sau texturi și arome pe care abia aștepți să le încerci pentru prima dată!


Până pe 15 ianuarie in magazinele Sabin, dar si online gasesti reduceri de până la 50% cu cardul tău de fidelitate Royal Passport! Dacă încă nu deții unul, nu-i nimic, îl poți achiziționa odată cu produsele și beneficiezi pe loc de oferte!


Iată ce surprize frumoase te așteaptă, mai ai timp să te bucuri de prețuri irezistibile la o selecție de produse și cadouri, inclusiv cele din colecția de Crăciun!

Produse Last Chance


Produsele care vor iesi din portofoliul Sabon pentru a face loc noilor colecții . Sigur eu imi voi gasi noi produse de care sa ma bucur. Dacă le îndragești, acum este momentul să le faci ale tale!

Produse din colecția de sărbători în ediție limitată

Ai vrut dintotdeauna să încerci bestseller-ele noastre, dar… ceva te-a oprit? Profită azi de
promoțiile la ulei de duș, cremă de corp și scrub de corp din promotii. Uita-te pe selecția Sabon de Winter Sale și fă-ți o bucurie!

Ultimele bucăți din colecția în ediție limitată îți fac cu ochiul la prețuri atractive! Nu rata plăcerea de a savura o aromă absolut delicioasă- Blush Gourmand. Cu aceasta colectie, din păcate, nu ne vom mai întâlni pe viitor!

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri. Pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.
Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele. In plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.
Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale. Agree?

Kisses from Dana!

Instagram Facebook Youtube Tiktok


admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *