Piele sanatoasa si bronz frumos cu Academie

De-a lungul timpului, Academie Scientifique de Beaute si-a pus toata expertiza si resursele in slujba frumusetii si a inovat permanent produse pentru o piele sanatoasa.

In rutina mea de ingrijire exista permanent macar un produs Academie si imi dau seama, cu fiecare produs testat, ca ceea ce inseamna lux in frumusete este atins cu eleganta si gratie de brand. Produsele cu texturi fine, imbietoare si luxuriante sunt dublu-targhetate pe ingrijire si rezultate vizibile rapid.

PROTECTIE SOLARA

Chiar daca vara se cam lasa asteptata, specialistii Academie au alcatuit un ritual pentru piele sanatoasa si frumoasa ininte de sezonul estival, in timpul verii si dupa acea iar prezentarea a facut-o chiar Pauline Fauvarque, Trainer Formatorsi Export Area Manager Academie.

Pauline, ne-a explicat in amanunt cele 4 ritualuri pentru un ten frumos si un bronz mai uniform si mai longeviv, concepute dupa metoda unica a brandului Academie: Diagnostic-Prescriptie-Tratament.

Cele patru ritualuri sunt: purifiere, oxigenare, hidratare si ingrijire anti-imbatranire, toate in slujba frumusetii tale!

Desi procedurile se realizeaza la salon Silhoutte, tratamentele Academie Scientifique de Beaute din cura de vara sunt insotite de produse pentru folosirea acasa, dar sunt recomandate clientului de catre esteticiana. Cum mi se pare si normal!

piele frumoasa vara 2016 academie

Pentru o piele frumoasa incercati si tratamentele:

• Micro-Dermabrasion Visage & Mains:
Tratament ce curata intens tesutul cornos imbunatatind permeabilitatea pielii.
• Soin Oxygenant Stimulant:
Tratament de oxigenare ce ofera un intens efect de luminozitate, detoxifiere, protectie fata de factorii oxidativi.
• Soin Hydratant Optimale:
Tratament intens de hidratare ce are proprietatea de a oferi si de a mentine nivelul optim de hidratare celulara.
• Soin Hydratant Anti-Oxidant :
Tratament pe baza de Acid Hyaluronic si Vitamina C, ce lucreaza in 3 molecule, astfel ofera protectie fata de radicalii liberi; confera hidratare si o preventie anti-imbatranire!

 

O alta lansare revolutionara de la Academie Scientifique de Beaute este si Crema corectoare anticearcan.
Un corector – tratament ce are o combinatie unica de ingredienti activi si pigmenti iluminatori. Crema corectoare anticearcan este recomandata pentru toate varstele sau tipurile de ten si actioneazaprin iluminarea cearcaneleor si estomparea / tratarea lor prin stimularea circulatie sangvinice. Interesant, zic eu.

Voi reveni cu impresii despre acest produs pentru ca il testez de o saptamana deja si imi place foarte mult. Sunt sigura ca si voi asteptati pareri despre crema corectoare anticearcan de la Academie.

Voi cum va adaptati ritualul de ingrijire pentru sezonul estival?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *