Bioderma Photoderm Spray SPF 30 acum la 400 ml

Pentru mine vacanta de vara s-a cam dus. Nu stiu daca voi mai prinde o escapada ceva prin Septembrie, dar am noutatea Bioderma pentru anul viitor. Da, ma refer la Photoderm Spray SPF 30 in ambalajul economic de 400 ml. Ne va ajunge tuturor si eu nu ma voi incarca cu enspe mii de creme.

bioderma photoderm spf 30

Cu acest produs, Bioderma isi completeaza gama de produse solare cu Photoderm Spray SPF 30, un spray fotoprotector parfumat, pentru fata si corp, ce stimuleaza mecanismele naturale de autoaparare ale pielii, in timpul expunerii la soare.

Beneficiile expunerii la soare sunt multiple: oasele sunt mai sanatoase datorita sttmularii sintezei de vitamina D, avem o stare de bine datorita serotoniei al carei nivel creste in momentul expunerii, sistemul imunitar este intarit, iar pielea capata bronzul mult dorit. Cu toate acestea, expunerea neprotejata la soare poate avea efecte neplacute imediate, provocand arsuri solare sau insolații, dar și unele mult mai profunde cu urmari pe termen mai lung, ca imbatranirea prematura sau chiar cancer cutanat.

Photoderm Spray SPF 30 ingredientePentru un bronz sanatos si o expunere in siguranta, Bioderma are acum si varianta economica de 400 ml pentru Photoderm Spray SPF 30. Asigura o fotoprotectie externa inalta, gratie asocierii de filtre solare, completata de protectia celulara biologica, oferita de complexul biologic brevetat Cellular Bioprotection®. Acest brevet unic stimulează mecanismele naturale de autoaparare ale pielii impotriva stresului oxidativ si a socului termic, limitand astfel riscul degradarii ADN-ului celular si dezvoltarea cancerului de piele.

protectie solara

Spray-ul Photoderm SPF 30 400 ml ofera o aplicare usoara chiar si in zonele mai greu accesibile, iar formula sa parfumata asigura o utilizare placuta. Flaconul este prevazut cu o pompita ce usureaza aplicarea lui. Varianta de 400 ml asigura fotoprotectie intregii familii si ajunge pentru tot sejurul.
Textura sa ultra-lejera acopera uniform suprafata pielii si nu lasa urme albe, este rezistenta la apa si transpiratie, fotostabila si non comedogenica.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

 

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *