Oja Wycon nr 116 – Review

Nuantele de rosu m-au pasionat intotdeauna si cred cu tarie ca pasionalul rosu nu se va demoda niciodata.
Cele mai multe oje din colectia mea sunt rosii, dar numai una este altceva decat simplu rosu. Este vorba despre oja de la Wycon in nuanta #116.

Nuanta ei de rosu sidefat mi s-a parut tare interesanta, iar acesta oja este singurul rosu sidefat din intreaga mea colectie de oje rosii. Imi place la nebunie caldura si stralucirea ei.

Textura este fluida, se intinde bine pe unghii, insa va fi nevoie de doua straturi pentru a acoperi complet unghia. Se usuca treptat, nu as spune nici repede si nici prea greu.

In ultima vreme am folosit oje cu pensule destul de groase, aceasta oja Wycon nu are pensula foarte groasa, dar isi face bine treaba. Se incarca cat trebuie pentru a acoperi uniform unghia.

Nu stiu sa va spun despre rezistenta. Mi s-a intamplat ceva foarte ciudat cu aceasta oja. In primul rand, eu o am din iarna, am folosit-o destul de des si de fiecare data mi-a sarit de pe unghii inca din a doua zi. Nu mi s-au ciobit foarte mult,insa un coltisor acolo a contat si a necesitat retusiri.

Astazi o port din nou si, ca de oicei, a sarit putin. Aproape insesizabil. Nu m-am mai chinuit cu retusuri pentru ca nu am drum nicaieri. Am lasat-o in pace si mi-am facut treburile mele cotidiene: am spalat, am curatat peretii, am facut o mie de alte lucruri, dar nu a mai sarit deloc. Este a patra zi cand o port si arata exact la in a doua zi. Ciudat. Foarte ciudat!

Oricum, mie imi place la nebunie nuanta si trec repede peste faptul ca sare repede. Acum am vazut ca poate sa stea pe unghii mai multe timp, o voi purta in continuare si poate incepem sa ne intelegem mai mult de cateva zile.

Voua cum vi se pare acest rosu?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *