Joico Curl Collection

Zilele acestea ( 01.10 – 04.0 ) se desfasoara la Top Line expozitia cu vanzare Top Beauty Trade Show. Acolo veti gasi multe produse, reduceri de pana la 80% si o selectie din cele mai calitative produse. Eu am o dragoste pentru produsele pentru par de la Joico ( review ) si puteti descoperi noutatile exact cum va spuneam.

Stiu sigur ca daca ai parul cret, nu esti multumita de asta si poate chiar nici de cum arata parul tau. Joico aduce pentru tine onoua gama destinata parului cret.


Gama este impartita in doua categorii de produse: ingrijire si styling
Gama de ingrijire cntine:
• Curl Sampon 300ml ( pret recomandat de vanzare 86 lei ) este un sampon pentru par ondulat si cret.
• Curl Conditioner 300ml ( pret recomandat de vanzare 90 lei ) este balsamul din gama cu efect de hranire a parului. Se aplica pe parul umed si se clateste dupa 1 min in cazul parului subtire si mediu. Pentru parul cu fir gros balsamul se lasa in par fara sa se mai clateasca.

Quick tip : Se recomanda folosirea alternativa a Samponului + Balsamului cu produsul Co+Wash.

• Curl Co+Wash 300ml ( pret recomandat de vanzare 90 lei ) Conditioneaza si spala fara spuma buclele printr-o emulsie hidratanta. Se aplica pe parul umed, se emulsioneaza cu apa, se lasa 2-3 min in par si apoi se clateste.
• Curl Reanimating Mist 150ml ( pret recomandat de vanzare 83 lei ) ce rehidrataeaza parul si reactiveaza produsele de styling pentru a reimprospata buclele intre spalari. Se aplica pe parul uscat, in special pe zonele cu fire rebele.
• Curl Correcting Milk 150ml ( pret recomandat de vanzare 83 lei ) este un lapte corector pentru bucle. Hraneste parul, sigileaza varfurile, echilibreaza pH-ul, pentru bucle perfecte, fara fire rebele. Se aplica pe parul ud, apoi se poate coafa.

Gama Curl – Stylingcontine urmatoarele produse:
• Curl Controlling Antifrizz Styler 100ml ( pret recomandat de vanzare 81 lei ) este un gel pentru bucle flexibile, fara fire rebele. Controleaza buclele si firele rebele, confera elasticitate. Se aplica pe parul umed.
• Curl Foam-Wax 150ml ( pret recomandat de vanzare 137 lei ) este o spuma densa care se comporta ca o ceara pentru bucle puternice dar maleabile. Se aplica in cantitate mica pe parul umed, incepand dinspre varfuri.

Sper ca va sunt de folos informatiile. Voi veti merge la Beauty Trade Show?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *