Masca antipoluare Le Petit Olivier

Inca de anul trecut observ un trend in skincare si anume produsele antipoluare. Eu astazi va voi vorbi despre masca antipoluare ( evident din titlul articolului ), dar inainte vreau sa va distrez si pe voi cu ce am gasit eu la o prima cautare pe Google: o masca de aplicat pe fata de parca ar fi o masca chirurgcala. Hmmmm not so fashion!

Eu raman la pasiunea mea pentru ingrijire si astazi va voi vorbi despre gama antipoluare lansata de Le Petit Olivier, dar mai amanuntit va povestesc despre masca antipoluare din aceata gama.

Noua gama anti-poluare de la Le Petit Olivier cu peste 90% ingrediente de origine naturala! Pentru a crea aceasta gama s-au alaturat extractele din florile de migdale, cunoscute pentru proprietatile lui protectoare, dar si Maringa. Aceasta planta lupta impotriva efectelor poluarii asupra tenului: limiteaza adeziunea particulelor si curata pielea.
Produsele gamei sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, îmbină eficacitatea, senzualitatea și un procent ridicat de ingrediente de origine naturală.

Cum aceasta gama este ceva mai complexa din punct de vedere al produselor, astept cu interes sa apara si celelalte produse in completarea gamei. In prezent vor fi disponibile doar 3 produse: Anti-Pollution Cleansing cream with Almond Blossom – 150 ml; Anti-Pollution Exfoliating Gel with Almond Blossom – 75 ml si Anti-Pollution Foam Mask with Almond Blossom – 75 ml
Voi cauta in magazine si celelalte produse ale gamei ( mai ales gelul exfoliant ), insa eu am testat déjà Anti-Pollution Foam Mask with Almond Blossom.

Ambalajul este super cute asa, roz din plastic moale si imi pot doza exact cantitatea de care am eu nevoie sa imi aplic pe ten. Se recomanda sa aplic un stat generos, dar nu foarte gros ca nu are sens. Eu pun ca un strat ceva mai gros de crema.

Textura acestei masti este de crema aerata, mouse exact cum ii spune si numele. Poate ca si acesta ee motivul pentru care nu merge aplicata intr-un strat prea gros, ceea ce imi place ca nu se va irosi produsul. Se intinde foarte bine pe ten si sta acolo cele 5 minute cat trebuie lasata masca antipoluare sa actioneze, dar nu se usuca. Are un miros fin, proaspat ce imi da o stare de bine. Este recomandat sa fie aplicata de 2 ori pe saptamana. Eu asa am facut in ultimele 3 saptamani de cand o am.

Efectul pe care l-am observat este de hidratare, ca matasea imi simt pielea toata ziua. Am aplicat de dimineata aceasta masca si am observat ca tenul isi pastreaza hidratarea si efectul asta matasos intreaga zi. Am mai observat si un usor efect de luminozitate.

Nu am avut absolut nici un discomfort, nu a gadilat, nu a furnicat…. nada de nada. Asta este de bine, caci la o masca ce are ca efect hidratarea nu are ce sa deranjeze.

masca antipoluare de ingrijirea pielii

Noua gama anti-poluare de la Le Petit Olivier va fi disponibila in magazinele Carrefour la preturi foarte decente.

Voi ce parere aveti despre acest trend?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/

 

admin

28 Comments

  1. Pare o mască tare buna – mai ales in contextul orașului plin de poluare in care locuim! Abia astept sa apara in magazine sa o incerc! 🙂

  2. Și eu am câteva produse anti-poluare. Mi se pare interesant conceptul cumva. Oricum stresul de orice fel se resimte imediat asupra pielii. Voi testa și eu această mască. Îmi plac podusele LPO. 😘

  3. Sunt interesant 🙂 Imi plac produsele lor, asa ca o sa ma interesez si eu mai mult despre masca aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *