Noul fond de ten lejer Artistry Hydra-V

Deja stii ca sunt innebunita dupa brandul Artistry, iar bucurie mare se intampla astazi pe blog pentru ca va prezint noul fond de ten lejer Artistry Hydra-V.

Noul fond de ten lejer Artistry Hydra-V a fost creat pentru a fi utilizat zilnic, este un produs de lux care contine minerale cu difuzie optica ce au proprietatea de a acoperi imperfectiunile tenului.

Fondul de ten lejer ARTISTRY HYDRA-V™ face parte din gama premium Hydr-V, deci este infuzat cu apă din fiordurile norvegiene și acai hawaiian, ajută la menținerea hidratării și oferă o strălucire proaspătă. Formula folosește pigmenți translucizi pentru a distribui uniform lumina, iluminând tenul și conferindu-i un aspect neted.

Acest nou fond de ten vine in 6 nuante care acopera mai toate necesitatile de tonalitate a tenului. Hai sa va explic putin cum sunt numerotate nuantele lui astfel incat sa iti gasesti mai usor pe cel mai potrivit tie 🙂

nuanta fond de ten

 

Langa numele nuantei, pe codul fondului de ten este notata culoarea tenului dvs sau mai bine spus intensitatea de lumina absorbita de acesta. Adica de la nuante deschisa pana la cele mai inchise sunt notate de la L1 la L3, evident ca L1 este potrivit pentru tenurile deschise, L2 pentru cele de intensitate medie si L3 pentru tenurile mai maslinii.

Apoi va fi trecut un alt cod ce va corespunde cu subtonul tenului tau. Eu am mai scris aici un articol pe aceasta tema, mergi si acolo sa citesti. Acum voi puncta pe scurt cateva trucuri:

Codul W ( worm ) – Auriu se potriveste este pentru subtonurile calde ( auriu, galben sau masliniu )

Codul N ( neutral ) pentru tonurile neutre care nu au pigment preganant nici auriu, dar nici roz.

Codul C ( cold ) – Roz este pentru tenul cu subton rece in nuante de roz sau trandafiriu

fond de ten lejer artistry hydra-V

Sper ca am fost destul de clara si nu veti gasi dificil sa comandati online fondul acesta de ten. Oricum, eu voi reveni curand cu un review complet si cu swatch-uri pentru toate nuantele, asa ca va fi chiar simplu.

Noul fond de ten lejer Artistry Hydra-V este deja disponibil pe site-ul amway.ro .  Este potrivit pentru toate tipurile de ten, are un aplicator de tip pipeta si SPF 15.

Ce parere ai despre acest nou fond de ten? Eu cred ca e ideal pentru vara!

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/

admin

25 Comments

    • Asat cred ca este cel mai slab punct al lui: pretul pe care nu il agreaza multe persoane, dar isi merita fiecare banut!

  1. Se stie ca amway are numai produse calitative si chiar te cred cand spui ca este un produs bun. Ar fi interesant sa-mi spui daca face minuni si acopera bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *