Lifting facial si slabit la Silhouette

Poate ca are legatura cu noi inceputuri sau pur si simplu tehnologia ne citeste gandurile, dar trebuie sa anunt ca cele mai noi tratamente nonchirurgicale de lifting facial si slabit au fost lansate oficial la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti.
ULTRAFORMER III si SCIZER, tehnologii medicale de ultima generatie dezvoltate de renumiti specialisti sud-coreeni, distribuite in Romania de Top Line, au fost prezentate in cadrul unui eveniment de presa.

Daca tot va fac cunostinta cu cele doua aparate, zic sa le si prezint frumos cu efecte si toate detaliile. Fiind atat de tehnce, va prezint informatiile din comunicatul de presa.

ULTRAFORMER III Lifting facial si slabit

ULTRAFORMER III foloseste cea mai noua tehnologie MMFU (Ultrasunete macro si micro focalizate) si ofera, intr-o singura sedinta de scurta durata, efect de lifting facial si fermitate corporala ce dureaza cel puțin un an.
ULTRAFORMER foloseste energie focusata de inalta intensitate pe baza de ultrasunete ce patrunde in zona vizata. Astfel, se indeparteaza vechiul colagen si se stimuleaza crearea de colagen nou in tesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial si slabit prin efectul de reducere a ridurilor, fermitate si remodelare corporala.

Tratamentul pentru fata si gat dureaza 20-30 minute, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute. Aceste avantaje sunt de luat in seama pentru ca nu iti vor rapi foarte mult timp si nici nu sunt necesare un numar mare de sedinte, asa cum eram obisnuite in trecut.
ULTRAFORMER III poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprancene, pometi, maxilar inferior, in cazul barbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gat, mijloc, axila, abdomen, coapse.

SCIZER slabire rapida

SCIZER este tratamentul ce actioneaza in special in zona abdomenului, reducand depozitele de grasime, in urma unei singure sedinte, chiar si cu 2-5 centimetri.

SCIZER are la baza o tehnologie non-chirurgicala de conturare si remodelare a corpului prin producerea si transmiterea in mod controlat a caldurii la o intensitate foarte mare, folosind energia ultrasonica. In urma tratamentului se elimina celulele adipoase printr-un proces natural, grasimea eliminata fiind metabolizata.

SCIZER este recomandat in tratarea depozitelor de grasime excesive sau greu de eliminat, precum cele din zona abdominala, care sunt extrem de greu de indepartat cu dieta sau exercitii. Tratamentul se realizeaza doar daca exista un strat adipos de minimum 2,5 cm.
Rezultatele sunt vizibile dupa tratament, in termen de 4-12 saptamani, timp in care se continua reducerea in centimetri.

Dupa o sesiune a tratamentului de o ora, se pot pierde intre 2 si 5 cm in talie.

Tratamentul cu ultrasunete focalizate de inalta intensitate (HIFU) a fost descoperit in vederea tratarii anumitor tipuri de cancere si este o tehnologie noua pentru abordarea extracorporala, fara incizii ale tegumentului.

Cele doua noi tehnologii medicale de lifting facial si slabit sunt distribuite de Top Line si sunt disponibile la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti (www.silhouette.ro).

Eu fug saptamana asta sa testez aceste aparate si abia astept sa revin cu noi informatii.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *