Balmain Paris Hair Couture acum si in Romania

Unul dintre primele evenimente din 2017 a fost lansarea pe piata din Romania a liniei de ingrijire a parului Balmain Paris Hair Couture. Produsele au avut ca inspiratie chiar tendintele de ingrijire din domeniul high-end skincare. Intreaga gama de produse si accesorii Balmain Paris Hair Couture, cu ajutorul carora se pot obtine look-urile emblematice propuse de prestigioasa casa de moda, au fost lansate in Romania in prezenta lui Guido Rieger, International Master Educator in cadrul companiei. Produsee sunt deja disponibile pe soleshop.ro, precum si in magazinele SOLE din Bucuresti, Cluj-Napoca si Baia Mare.

balmain hair haute couture

Guido Rieger a fost foarte simpatic, mi-a inspirat pasiunea pentru hair style si am sorbit fiecare cuvintel despre cum sa obtin acele look-uri atat de naturale. M-a fascinat cum iti poti schimba aspectul parului numai adaugand cate un produs din gama Balmain Paris Hair Couture, dar fara sa para parul incarcat sau cu aspect tepos. Urmand tendintele, stilistii Balmain spun ca acestea au fost inspirate de femeile puternice de pretutindeni. Look-urile propuse au la baza un concept de fluiditate, redand coafuri cu un aspect umed. Fie ca vorbim despre parul drept sau buclele bine definite sunt recomandarile specialistilor pentru femei, in timp ce coafurile pentru barbati au fost inspirate de castile soldatilor si se transpun in frizuri dramatice, ce scot in evidenta textura naturala a parului.

Guido Rieger

In gama completa Balmain se regasesc atat produse de intretinere precum fixativ, spuma, ceara, ulei, parfum si pudra de par, cat si accesorii de infrumusetare precum ondulator, uscator si placa pentru indreptarea parului. Gama Balmain Paris Hair Couture este intregita de alte produse rafinate, disponibile in editie limitata, precum piepteni placati cu aur de 24k, un cadou inedit atat pentru ea cat si pertru el! ( Apropos mai mult sau mai putin subtil pentru sotul subsemnatei … )

Balmain Paris Hair Couture Golden Set

Spune tu ca nu arata divin?

Dintre toate produsele, cel mai mult mi-a atras atentia un spray cu efect de neutralizare a galbenului din suvitele blonde. Adica obtii efectul acela de blond rece, grey cu doar cateva pulverizari.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

 

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *