Glitter Face – Dana Stancu Makeup

V-am aratat aici, in articolul trecut prima parte a sedintei foto. Am continuat tot cu o idee, o dorinta neimplinita pana atunc. Am ales o linie si mai stralucitoare. Am realizat un machiaj “glitter face” care imi place maxim. Andra a reusit sa surprinda in poze exact stralucirea noptii ce se lasase la acel moment.

The team

Am avut bucuria de a lucra cu:

Tin minte ca am pus pe Facebook cateva poze si au avut reactii foarte frumoase. Una una dintre fetele care ma urmaresc a comentat. “Wow! Poza asta o vad pe o coperta de carte”

A continuat si mai frumos. “O carte cu o astfel de coperta as lua-o fara sa ma intereseze de subiect. :))”. Aceste cuvinte ne-au bucurat tare mult intreaga echipa. Este cel mai tare compliment. Multumesc!

Aveti mai jos toate comentariile

Starry night as numi eu aceasta poza. Acest cadru mi se pare ca este definitia adancimii, misterului si straluciri in…

Publicată de DanaMakeup.ro pe Luni, 5 noiembrie 2018

Truc glittery face!

Pentru ca sa stea bine glitterul pe fata nu este cazul sa aplici adeziv. De nici un fel, nici adeziv pentru gene, nici adeziv special pentru glitter. Eu am aplicat doar o crema hidratanta care a facut fata cu brio.

Atentie si la calitatea glitterului pe care il alegeti cand realizati glitter face. O granulatie prea mare poate leza atat pielea cat si ochii. Deci mare grija 🙂

Atentie la demachiere caci particulele de glitter pot agresa pielea. Eu recomand un demachiant bifazic sau chiar lapte demachiant. Multa rabdare si renuntati la instinctul de a masa produsul pe piele pentru a nu leza pielea. Am spus si mai sus.

glitter face

 

machiaj cu rosu si glitter

glitter face dana stancu

sclipici

machiaj cu glitter

Sper ca v-a placut acest look. Va las aici si articolul Andei despre sedinta noastra foto.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

6 Comments

  1. e un machiaj extraordinar! pentru o sedinta foto, arata de vis! nu e purtabil de zi cu zi, asta e clar, dar ceva glitter la un eveniment… te scoate din anonimat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *