Dana Stancu Makeup – sedinta foto creativa

Am ramas in urma rau de tot, dar nu as vrea sa uitam ca eu sunt in online Dana Stancu Makeup, deci activitatea de baza este machiajul.

Este pasiunea mea de peste 10 ani. Am lucrat cat de mult am putut eu pentru ca acest vis sa se intample. Faptul ca am 3 copii nu m-a oprit din drum, doar m-a ocolit putin. Aici ma refer strict la faptul ca nu mi-a permis timpul sa pot merge mai des la sedinte foto sau prezentari de moda.

Chiar si asa, tot am reusit sa particip la cateva sedinte foto, iar cea mai recenta si cea mai misto este aceasta.

The team

Am avut bucuria de a lucra cu:

Am inceput cu un look all red. Imi doream de mult sa fac asa un look si ma bucur  ca fetele m-au lasat sa imi fac de cap. Nu am exagerat cu linia de tus, dar efectul obtinut a fost ceea ce mi-am dorit.

 

Dana Stancu Makeup

 

red lips

 

red look

red look dana stancu

 

boys`n`berries

 

The beauty tip!

Un truc pentru voi de la Dana Stancu Makeup: daca va intrebati ce anume am folosit pentru acel rosu al eyelinerului? Ei bine, am folosit rujul Boy`N`berry in nuanta Red Sonja. Pentru profesionisti sunt singura ca nu este o noutate sau un truc wow, dar ma gadesc la voi ca poate vreti ceva mai creativ si sa nu chetuiti banutii fara sens 🙂

Tocmai din acest motiv, ca am folosit acelasi produs pentru ochi si buze, nu a fost o “lupta” pentru zona de focus. Am pastrat un echilibru, am accentuat trasaturile naturale ale modelului meu si cam atat.

Sper ca v-a placut acest look. Va las aici si articolul Andei despre sedinta noastra foto.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/

admin

16 Comments

  1. Foarte misto pozele. E impresionant cata energie ofera linerul rosu. Imi place atitudinea modelului, e foarte fotogenica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *