Top 3 cele mai folosite mascara!

Dragilor,

In ultima luna am reusit sa ma machiez ceva mai des, asta ca incep sa am preferate. Cel mai des am folosit mascara alaturi de un BB cream si gata machiajul meu de 2 minute.

Ca sa nu mai lungim vorba clasamentul arata asa:
Locul III este ocupat de … Scandal Eyes Lycra de la Rimmel, despre care am scris deja un review!

Locul II si locul I a fost departajat la mustata, dar iata:

Locul II:  False Lash Effect de la Max Factor… este o mascara foarte buna, imi place periuta si efectul genelor, dar daca nu aplicati cu grija poate sa incarce genele. Voi face un review foarte curand pentru ca l-am testat pe indelete.

Castigatorul primului loc este mascara Volume Blast din colectia The One!
Imi place mai ales periuta micuta, care invaluie frumos genele, ofera volum daca este aplicat prin miscari de zig-zag si insistati la baza genelor. Tot periuta micuta faciliteaza si aplicarea mascarei pe genele inferioare si de asta imi place atat de mult. Aplic si pe genele de jos fara sa imi fac griji ca murdaresc zona proaspat iluminata!

Nu este formula waterproof, dar rezista bine la purtarea zilnica si nu am observat sa curga. Nici la ploaie nu se “inmoaie” imediat, deci nu o sa ma feresc de el in cazuri extreme. 
Recunosc ca am aceeptat provocarea Oriflame, si tare ma bucur pentru ca gama The One este chiar foarte calitativa pentru machiajul de zi cu zi, preturi acceptabile!

Voua va plac produsele din gama The One!?

Sper ca va place postarea mea, iar urmatorul top cu mascara va fi cu nume high-end ;)!

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *