TAG: The Secrets of Beauty Blogging

Prin blogosfera, toamna, se numara Tag-urile. Eu recunosc ca nu am mai facut unul de ceva vreme, asa ca a venit timpul sa imi deschid inima catre voi si sa va las sa ma cunoasteti mai bine.

Multumesc tare mult Cosmina pentru nominalizare si sa ai si tu multa inspiratie si originalitate.

1. Cand ai inceput sa faci blogging si de ce?
Am scris primul articol acum mai bine de trei ani cu inima cat un purice si mainile tremurand pe tastatura. Citeam deja cateva bloguri si mi-a placut tare mult sa imi fac si eu auzita vocea. Eu in viata reala sunt foarte deschisa si vorbareata, dar numai cu persoanele dragi. Trebuie sa ne cunoastem ceva mai bine ca sa imi deschid inima complet, iar asta se traduce printr-o impresie de “fata timida” la inceput. 
Am inceput sa scriu pe blog, cu scopul declarat de a-mi face cunoscut numele. Sunt makeup artist acum, atunci nu aveam si diploma, dar am dorit sa imi creez trasparenta. Stiam ca o sa devin make-up artist intr-un final, asa ca mi-am pregatit terenul 🙂

2. Cate persoane din cercul tau de prieteni stiu ca ai un blog? 
Toate persoanele apropiate stiu si chiar imi urmaresc blogul. Tot timpul au apelat la mine pentru sfaturi si tin sa le multumesc mult, mult pentru votul de incredere. 
Eu ma mandresc cu blogul meu si ii fac lobby cat de mult pot. Chiar si cand merg in parc cu copii, eu am carti de vizita in geanta si le dau mamicilor cu care stau de vorba.


3. Ce fel de postari iti place sa citesti?
Tutoriale de machiaj si tips & tricks. Sunt chiar obsedata de acumulare a informatiei pe partea asta de cum sa faci!

4. Arata un blog pe care l-ai descoperit recent.
Sunt destul de multe bloguri pe care le-am descoperit, dar imi este tare draga Ira pentru ca o cunosc si personal. Este un om de calitate.  

5. Care sunt postarile de care esti cel mai mandra? 
Review-urile la produsele profesionale de machiaj. Chiar ma gandeam sa ma nisez pe ele la un moment-dat, insa m-am lasat dusa de valul asta de blogging si acum sunt curioasa in toate laturile frumusetii: tehnologii noi, unghii, par sau sanatate.
Acum am lansat moving swatch si urmeaza niste produse fabuloase sa umple aceasta rubrica de pe You Tube ( urmariti-ma si acolo )

6. Ce sfaturi ai pentru viitorii bloggeri?
Nu va abateti de la planul initial. Eu am facut-o si cred ca era mai bine daca nu o faceam. Nu regret, dar poate era mai bine. 

Eu am raspuns cumintica la intrebari si taguiesc pe toata lume sa raspunda.

Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *