Scoala de Beauty Blogging by L`oreal Paris Romania

Dragilor,

M-am inscris si eu la Scoala de Beauty Blogging organizata de L`oreal Paris Romania.
Am aflat de pe alte bloguri despre acest proiect si am fost foarte incantata sa observ ca blogosfera de beauty din Romania incepe sa capete importanta. Singura regula este sa ai blogul infiintat inainte de 01.01.2012 si cu peste 50% din postari dedicate domeniului de beauty.
De asemenea,ma mandresc ca pun si eu umarul la treaba pentru asta si nu in ultimul rand MULTUMIM L`oreal Paris Romania pentru sprijinul si increderea acordata!

Vreau sa fiu aleasa printre finaliste pentru ca am nevoie sa evoluez. Vreau sa primesc sfaturi de la cei  mai buni in domeniu. In beauty si make-up niciodata nu stii suficient, iar eu imi doresc sa invat cat mai mult.
Acest blog s-a nascut in primul rand din pasiunea mea pentru machiaj si abia apoi au venit si postarile de ingrijire si frumusete. Nu ma consider un Guru sau mai mult decat sunt, insa imi doresc sa evoluez frumos si sanatos.
 Pasiunea pentru make-up pe cat este de frumoasa pe atat este de costisitoare … in sensul de timp si bani. Personal acord o importanta foarte mare si produselor de make-up asa ca in trusa mea gasesti mai ales marci de prestigiu folosite de make-up artistii profesionisti. Aici se mai adauga multe nopti petrecute pe internet urmarind tutoriale.

Am avut curajul sa intreb oamenii profesionisti (make-up artistii) ori de cate ori nu am inteles cate ceva sau am simtit nevoia sa mi se confirme cunostintele … in felul asta am invatat si mai multe trucuri. Alexandru Abagiu a fost printre cei care mi-au raspuns intrebarilor cu toata amabilitatea din lume, asa ca mi-ar placea sa il revad pentru o alta sesiune de informatii si mi-ar placea sa le cunosc personal si pe fetele din juriu: Cristina Bazavan, Dana Sota si Liliana Ionescu

De cand tin acest blog am avut bucuria sa fiu si eu intrebata, la randu-mi despre diverse trucuri de beauty si make-up. Cred cu tarie ca nici un comentariu super-mega pozitiv nu poate egala asta!

Ce ziceti? Merit sa imi tineti pumnii?

Kisses from Dana

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *