Elmiplant Aqua Breeze

Stiu ca si tu esti cu gandul la mare, la vacanta si la adierea fina a brizei, dar pana atunci Elmiplan iti propune marea sub dus odata cu cea mai noua aroma din familia Senses Touches: Aqua Breeze


Calatoriile exotice si seducatoare senses touch se imbogatesc cu o visare spumoasa, catre ape marine cristaline, pline de energie si arome revigorante.
Aqua Breeze este atingerea fina si fresh a spumei hidratante ce revitalizeaza pielea si spiritul, trezind simturile. Gelul de dus are la baza puterea algelor marine, recunoscute pentru proprietatile tonifiante, fiind stiute, in acelasi timp, beneficiile pe care le dezvaluie acest cocktail de vitamine, proteine si minerale marine cu efecte hidratante si hranitoare. Algele marine sunt un supliment de energie si vitalitate, iar aroma fresh a gelului de dus are o actiune reconfortanta, pentru un boost de stare de bine.

Noul gel de dus este imbogatit cu Nutri Moist, un complex avansat de hidratare ce combina puritatea ingredientelor naturale cu puterea stiintei, cu scopul de a preveni deshidratarea pielii, in timp ce pastreaza aspectul catifelat si sanatos al acesteia.
Gama senses touch mai cuprinde urmatoarele variante: 
– Passion Mood – cu floarea pasiunii si ulei esential de ylang ylang, 
– Freshen Up – cu acai berry si mango 
– Calming Spa – cu frangipani si ulei de argan. 
Voi unde calatoriti anul acesta?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *