Cnd Nightspell colectia de Toamna 2017

Calendaristic a venit Toamna, nuantele minunate de mov-pruna, unghiile in culori tari sunt mereu propuse de tendinte. In noua colectie Cnd Nightspell poti descoperi misterul, magia si tot farmecul Toamnei. Da, te-ai prins ca ador Toamna. Stai sa iti arat nuantele de la CND si apoi iti povestesc mai multe.

cnd nightspell nuante

Nuantele CND Nightspell sunt: Berry Boudoir, Hypnotic Dreams, Viridian Veil, Eternal Midnight, Lilac Eclipse, Mercurial.

Nu stiu care este preferata ta, dar eu ma declar cucerita de  Hypnotic Dreams pentru ca este duo chrome. Ador tot ce este asa, in ape sau cu reflexe multiple. Aveau dreptate cei de la CND in comunicatul de presa unde le-au descris ca “nuante bogate, in tonuri stralucitoare care transforma culorile in momentul in care apune soarele, in timp ce se reflecta intr-un mod misterios, pe cerul nocturn cu o stralucire ireala”.

 

Nail design-ul este inspirat din designul unor bijuterii pretioase cu efecte hipnotizante, finisari unice si texturi multi dimensionale. Au mers la sigur. Bijuteriile sunt prietene bune cu noi, purtate pe degete pana in varful unghiilor, la propriu.

Nuantele sunt disponibile atat in formula CND Shellac de oja semipermanenta, cat si in varianta Vinylux ca oja normala de lunga durata. Eu am o singura oja CND Vinylux si chiar rezista o saptamana, ajutata de top coatul lor. Cred ca este cel mai bun top coat pe care eu l-am incercat. Nu cred ca voi mai renunta la el vreodata.

Produsele vor fi disponibile in magazinul Topline (fizic si online) si in saloanele partenere.

Care este nuanta ta preferata din toata colectia? Eu as mai adauga langa Hypnotic Dreams si Eternal Midnight sau Mercurial… greu cu mine sa ma opresc la o singura nuanta.

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *