Cel mai bun hair-stylist din Romania

Miercuri, 17 Iunie 2015 a avut loc prima editie a concursului de hair-style “Cel mai bun hair-stylist din Romania”, o initiativa laudabila a lui Cristi Pascu si sustinerea Morocanoil si Top Line.


Am admirat cu interes creatiile talentatilor participanti si la final, castigatorul a fost Geroge Popescu din Bucuresti.

Juriul, format din Franck Perez (Creative Design Team Educator Moroccanoil, New York), Geta Voinea, Cristi Pascu (President of the jury & Holder of the contest’s mark), Laurent Tourette, Valentina Pelinel, Stephan Pelger, Mirela Vescan, Lavinia Gogu and Laura Davidescu i-au oferit acestuia cel mai bun punctaj.

Locul 2 si Premiul de Popularitate au fost obtinute de Ioana Maria Todoran, din Cluj-Napoca, aceasta primind un set de produse Moroccanoil si un CEC in valoare de 500 de euro, oferit de Top Line.

Mi-au Placut foarte mult toate creatiile finalistilor, insa nu mi-am putut alege un singur preferat.

Gala a fost foarte interesanta, ne-a tinut “in priza” tot timpul. Cat concurentii si-au finalizat creatiile, chiar langa scena, Franck Perez impreuna cu Geta Voinea ne-au oferit un spectacol de coafuri interesante si ne-au vorbit despre produsele Morocanoil.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *