AMR 7 – Creative Art Show

Dragilor,

Desi am de ceva timp mailul cu invitatia celor de la Beauty Publishing, abia acum m-am mobilizat sa scriu si, mai ales, sa va indemn si pe voi sa veniti. Se anunta un show de proportii!

In primul rand va fi un show exploziv! Zece echipe formate din specialisti în hair-styling, make-up și nail-art iși vor dovedi creativitatea intr-un spectacol al formelor, culorilor și texturilor, sub coordonarea deja consacraților:
Iuliana Sandu – make-up artist, trainer 
Aneta Jechiu – technician nail-art, trainer
Sergiu Băcioi – hair stilist, trainer

Creative Art Show se va desfăşura pe 17 aprilie începând cu ora 19 în Bucureşti, la Bamboo Ballroom, însă va fi precedat de 3 masterclass-uri de perfecţionare orientate pe cele 3 componente ale evenimentului: 

Make-up: Iuliana Sandu 12 aprilie – 17 aprilie 

Hair: Sergiu Bacioi 14 aprilie – 17 aprilie
Nails: Aneta Jechiu 15 – 17 aprilie

Mai are rost sa spun ca cei care vor face masterclass-urile vor fi acolo, pe scena prezentandu-si operele de arta?
Pe langa acesti mari artisti, vor fi “special Guest” si alte nume consacrate ale industriei cum sunt Alex Abagiu, Doinel Ungureanu sau Marius Lupu. Tot nu v-am convins? Atunci va spun ca petrecerea va culmina cu un show live Delia și multe alte surprize!
Intrarea va costa 100 Ron, insa in cardul de acces include și un abonament pe 1 an la oricare din publicațiile Makeup Magazine, Nail Aesthetic sau Hair Style Magazine!

Daca vreti sa stiti mai multe detalii join: https://www.facebook.com/events/681968895154997/

Eu voi fi acolo!

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *