Workshop gratuit Tiger Nails la Cosmobeauty 2015

La inceput, multi sunt sceptici, insa eu cred in astfel de evenimnete si nu lipsesc deloc de la ele. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Make-up Fest 2014: multi au crezut ca este frectie la picior de lemn, iar eu am vazut potentilul si latura puternic educativa a evenimentului.
Cosmobeauty, in schimb, este o manifestare a tuturor laturilor frumusetii: machiaj, ingrijire, cosmetica, hair-style sau nails.

Pentru iubitoarele de nails se va tine un workshop gratuit, unde veti putea participa in calitate de cursanta sau spectatori.
Pentru ca locuile sunt limitate participantilor cursanti anunta-ti participarea din timp. Ai toate detaliile pe afisul de mai sus.
Daca vrei doar sa vezi cese intampla sau cum se realizeaza o opera de arta pe unghii, poti merge ca spectator, iar locurile sunt nelimitate.
La fel ca si in machiaj, s-a lansat asa o nebunie cu gelul pe unghii si parca toate fetele fac asta. Pun unghii, coafeaza la nunti si machiaza pe banda rulanta. Nu am nimic impotriva, bravo lor, dar daca nu investesc in cursuri de formare, macar sa nu piarda ocaziile cand se organizeaza gratuit astfel de workshopuri. Veniti de invatati! Asta este sfatul meu.

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *