Wish-list for me, Giveaway for You de la SammyDress

Dragilor,

Luna aprilie pentru blogul meu inseamna Inceput, Curaj si Pasiune. De fapt, asta inseamna blogul meu.
Acum trei ani am scris prima data si cu putina indrazneala incununata de pasiune…. multa pasiune, am crescut frumos si natural acest blog. Am scris cand am simtit si nu am lasat ca energiile negative sa ii trice feng-shu-iul 🙂
Eu propun sa sarbatorim #3anideDanaMakeup si sa stie lumea toata 😉
Primul Giveaway in acest sens este oferit in colaborare cu SammyDress.  Acest site este o varianta extrem de buna pentru cumparaturile online ce ofera multe produse, transport gratuit International si preturi super bune. Cred ca voi pacatui cat de curand! Pana atunci am facut o lista de propuneri pentru voi si va invit sa castigati unul dintre aceste produse:

Bijuteriii …. bijuterii … Raiul bijuteriilor

Asadar, ce aveti voi de facut? Sa completati chestionarul de mai jos. Nu uitati sa imi lasati un comment cu produsul vostru preferat de pe site-ul SammyDress si sa specificati #3anideDanaMakeup la share-ul de pe Facebook 😉

a Rafflecopter giveaway

Castigatoarea este Vasile Cosmina. Te rog sa imi scrii pe bydanamakeup@gmail.com sa iti comunic cum sa intri in posesia premiului!
Later edit 30.04.2014 : Pentru ca nu m-a contactat nici acum Cosmina, am ales un alt castigator: Fonodi Erika asadar astept mail de la tine.
Mult succes tuturor!
Pana data viitoare, 
Kisses from Dana!

admin

19 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *