Walk Tall, indemnul Elmiplant catre romance

Nu este an, primavara sau inceput de sezon in care sa nu se organizeze o campanie de motivare, de a te face mandra, de a-ti depasi limitele sau sa te incurajeze sa pornesti un proiect mai vechi. Asta este extraordinar si ma bucur ca am participat si eu la un astfel de eveniment, cu indemnul Walk Tall de la Elmiplant si Dana Rogoz.

walk tall

Dana Rogoz, Dana Stancu ( eu adica ), D-na Elena Cremenescu,

fondator elmiplant si D-na Camelia Francu ( Sarantis )

Elmiplant este brandul romanesc de ingrijire al femeilor care isi gasesc inspiratia in puterea naturii. Elmiplant crede intr-o lume mai buna, construita de femei care poarta cu mandrie increderea in fortele proprii. Din respect pentru muzele sale si din credinta ca natura este sursa de frumusete, Elmiplant creeaza #WalkTall, o campanie care inspira si care le reaminteste femeilor de pretutindeni de magia pe care o propaga atunci cand merg cu incredere.

Elena Cremenescu, fondator elmiplant

Nature, your power! Puterea vine din natura si se intalneste cu stiinţa
In universul Elmiplant, energia naturii se transforma cu ajutorul maiestriei stiintei in produse de ingrijire de calitate, ce aduc natura mai aproape si care revitalizeaza trupul si sufletul. Noua abordare a brandului este o reamintire pentru femeile prinse in agitatia de zi cu zi sa mearga cu incredere. Femeia, model pentru alte femei, inspira prin atitudinea sa si modeleaza universuri in care guverneaza fericirea, starea de bine si certitudinea ca fiecare este capabila de maretie.

acid hialuronic

Cu umerii drepţi si capul ridicat, zambind,we #WalkTall impreuna cu Dana Rogoz
Walk Tall este despre incredere in sine. Intr-o lume in care tiparele modeleaza personalitatile si prejudecatile mentalitatile, Elmiplant incurajeaza femeile sa isi reaminteasca nenumaratele motive pentru care pasesc cu incredere, cu umerii drepti, capul ridicat si zambetul pe buze. Indiferent cine sunt sau ce aspira sa fie, acestea au incredere in fortele proprii si in visurile lor si poarta aceasta incredere pe chip.
Walk Tall si noua ambasadoare a brandului, Dana Rogoz, le ofera femeilor un imbold pentru a se exprima liber si autentic, pentru a sarbatori individualitatea si frumusetea puterii interioare. Dana Rogoz ilustreaza valorile Elmiplant si incanta prin exemplul personal, reprezentand perfect noua campanie elmiplant.

walk tall mesaje

Platforma campaniei #WalkTall
Prin intermediul campaniei Walk Tall si a microsite-ului dedicat www.walktall.ro, Elmiplant le invita pe femei sa se filmeze in ipostaze in care merg cu incredere, sa vorbeasca despre motivele pentru care they Walk Tall. Videoclipurile vor fi urcate de utilizatoare pe microsite, alaturi de o fraza inspirationala. Fiecare video este echivalentul unui numar de pasi, iar acesti pasi sunt transformati in premii. Mai multe videoclipuri Walk Tall, mai multi pasi, mai multe premii.

mesaj inspirational

Cele care raspund provocarii sunt rasplatite cu premii, in functie de pasii facuti: primul nivel – produse elmiplant, al doilea nivel – biciclete, al treilea nivel – weekenduri petrecute in natura si al patrulea nivel – un makeover total incluzand hairstyling, make-up si styling cu o tinuta completa ce va ramane a castigatoarei, intregul proces urmand sa fie realizat in compania ambasadoarei brandului, Dana Rogoz.
Scopul final este realizarea celui mai lung video inspirational, care sa redea culorile si diversitatea femeilor si care sa le reaminteasca acestora ca puterea vine din interior, iar frumusetea este o stare.
Prin intermediul campaniei #walkTALL, elmiplant sustine activitatea de sprijinire a femeilor diagnosticate cu cancer de san si cancer de col uterin a Asociatia “ANAIS”

Merg cu incredere pentru ca…
…sunt fericita! …sunt plina de energie! …fac ceea ce imi place …iubesc!

Sper ca vei incarc asi tu un filmulet in platforma. Mult succes!

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *