Vine vine primavara cu Alix Avien 310 pe unghiile mele

Dragilor,

Iata ca a venit si mult asteptata primavara, cu renasterea naturii si explozia ei de culori. Astazi, va prezint o nuanta de oja putin diferita fata de ce am prezentat pena aum pe blog. Este vorba despre oja Shine Plus in nuanta 310 de la Alex Avien:

Desi pare cam stridenta, pe unghii se armonizeaza foarte frumos cu nuanta pielii mele fara sa creeze un contrast neplacut.
Nu stiu cat de bine se vede in poza, insa finish-ul nu este mat ci are niste reflexii aurii, orange… ceva de genul. Nu pot defini foarte exact nuanta.

Desi este in varianta mini pensula ei este suficient de bogata ca sa imi dea libertate de miscare. Ca sa fie complet opaca si atat de intensa eu am pus doua straturi de oja.

Ceea ce mi-a placut mie cel mai mult la aceasta oja este rezistenta. Pe unghiile mele a rezistat pana la cinci zile fara probleme. Pozele sunt facute dupa ce trecusera deja trei zile de purtare ( in conditii normale de uzura ). Nu am pus nici base-coat si nici top-coat ca sa o ajute.

Eu sunt foarte multumita de aceasta oja si sigur imi va mai insenina zilele de primavara sau chiar zilele toride de vara.

Voua va place nuanta ojei mele? Ati purta?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *