Urban Decay Perversion Mascara, review

Am cam tras chiulul de la #vinerearimelata, asa este? Nu e nimic, astazi ma revansez cu Urban Decay Perversion Mascara. Scoate-ti din sertarele ascunse toate armele de seductie pentru ca astazi nu vorbim despre o mascara, ci despre un manifest al senzualitatii, despre un brand asteptat de multe dintre noi URBAN DECAY.

 

Urban Decay Perversion Mascara

 

Intreaga filisofie a brandului este despre indrazneala. Brandul se adreseaza tuturor celor care doresc sa iasa in evidenta si indraznesc sa-si exprime individualitatea. Urban Decay propune produse care combina tehnologia, designul si performanta si le prezinta intr-o multitudine de culori cu nume avangardiste.

Nu stiu cat de avangardist este indemnul lui Perversion, insa stiu sigur ca te invita la reinventare, desfatare si incredere in tine. In cazul meu, a facut ca imaginatia sa plece departe spre genele perfecte, lungi si voluminoase.

 

Urban Decay Perversion Mascara

 

Ok, ambalajul metalic ascunde textura bogata si echilibrata a formulei.   Formula contine Hairdensyl, un complex de proteine si amino acizi – inclusiv glicogen marin – cunoscut pentru stimularea cresterii genelor. Extractul de miere ofera hranire in profunzime, elastina obtinuta prin hidroliza apei de mare stimuleaza foliculii iar colagenul marin protejeaza genele.

 

periuta PERVERSION MASCARA UD

 

De aici si promisiunea lui Urban Decay Perversion Mascara pentru gene mai mari ( adica lungi ), mai negre si mai sexy.

 

periuta PERVERSION MASCARA URBAN DECAY

 

Periuta are si ea un rol foarte important. Are perii clasici transpusi de in jurul tijei pentru a prelua exact cantitatea ideala din recipient. Formula lui Urban Decay Perversion Mascara nu va incarca si nu va lipi genele, asa ca poti aplica chiar si doua straturi.

In pozele pentru demo, eu am folosit un singur strat, generos de mascara.

 

demo perversion mascara UD

 

Consider ca se descurca admirabil atat pentru efectul de alungire cat si pentru volum. Efectul se pastreaza toata ziua. Datorita formulei sale, Urban Decay Perversion Mascara este foarte rezistent pe parcursul intregii zile, nu se va faramita, nu va curge. Negrul este destul de intens, chiar foarte intens.

 

periuta PERVERSION MASCARA UD

 

Ca o concluzie a celor scrise mai sus, imi place aceasta mascara, imi place mesajul ei si poate fi cumparata exclusiv din magazinele Sephora sau online.

 

periuta PERVERSION MASCARA UD

 

Voi ce credeti? Merita?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

 

admin

4 Comments

  1. Am și eu o variantă travel size. Mi s-a părut foarte gros la început, dar acum a început să se mai usuce și e ok. Totuși, nu l-aș cumpăra în varianta full size. E un rimel ok, dar nu m-a dat pe spate.

    • Am uitat sa spun in postare ca si eu tot travel size am 🙂
      Cam asta este problema cu aceste mascara mai scumpute…. nu prea ma indur sa dau banutii pentru cateva luni de folosire.
      Te pup si te mai astept pe la mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *