Top Beauty Trade Show

Sezonul de toamna este sezonul targurilor de frumusete. Aici fac referire la targul de la Romexpo, Makeup Fest si targul organizat de Top Line: Top Beauty Trade Show.


Top Line este furnizor de echipamente si produse pentru saloane, iar asta inseamna ca exista cate ceva pentru fiecare pasionat in parte: nails, hair, skincare sau machiaj. 
Va relatez mai jos toate detaliile oficiale si voi reveni cu impresii dupa ce voi vedea ce se intampla acolo, caci anul asta nu mai ratez: 


Evenimentul se adreseaza in mod special comunitatii de profesionisti din industria produselor de infrumusetare din Romania dar si consumatorilor de produse cosmetice profesionale.  

Top Beauty Trade Show ofera participantilor, timp de 4 zile, evenimente specializate pe 5 sectiuni principale:
– Lansari de produse si tehnologii noi dar si prezentari ale ultimelor trenduri in frumusete sustinute de invitati internationali. 
– Concursuri pentru profesionisti.

– Expozitie cu vanzare (de peste 1000mp).
– Oferte speciale cu reduceri de pana la 80%.
– In premiera, serviciul Beauty Concierge oferit de o echipa alcatuita din specialisti in domenii diferite, precum hair care & style, skin care, nail & make-up, aparatura cosmetica de inalta performanta.
– In plus, anul acesta, Top Beauty Trade Show dedica ziua de 4 Octombrie, in premiera la un trade show de cosmetica profesionala, consumatorilor de frumusete prin patru ateliere speciale, sustinute de nume renumite in domenii precum: 

Top Beauty Trade Show este evenimentul anual de la care orice profesionist sau amator, iubitor si consumator de servicii si produse profesionale de frumusete, nu trebuie sa lipseasca.

Te invitam sa descoperi mai multe pe site-ul: 

http://www.topline.ro/topbeauty-2015/

Sper sa ne vedem acolo, iar daca ma recunoasteti va rog sa ma trageti de maneca. 
Pana data viitoare,
Kisses from Dana!
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter:: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www.pinterest.com/danielastancuex/ 
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *