Top 5 produse preferate Mai

Am reinceput sa postez pe YouTube. sper ca este ultima pauza pe care o iau. Tare greu reusesc sa ma adun si sa postez, insa saptamana aceasta vorbim despre 5 produse preferate din luna Mai.

Sper sa prinda acest tip de videoclip si va astept sa il vedeti:

Nu mai incape indoiala ca fondul de ten Exact Fit Artistry de la Amway este ultima obsesie in materie de fonduri de ten. Veti vedea ceva tutoriale pe canal si voi folosi la greu Exact Fit de la Amway. i-am dedict un review pe blog aici.

exact fit de la amway

 

Autobronzarea este o varianta foarte buna pentru perioada de tranzitie spre vara, iar produsele Vita Liberata sunt cotate ca cele mai bune din lume cand vine vorba de asta. Eu am pudra autobronzanta si o folosesc destul de des. Am bucuria sa va pot oferi si voua o astfel de pudra printr-un concurs organizat pe Facebook aici, asa ca va doresc succes si va astept in numar cat mai mare.

pudra autobronzanta vita liberata

Pudra iliminatoare de la Numeric Proof este senzationala. Intind mana dupa ea destul de des si imi place efectul fin pe care il are atat pe tenurile bronzate cat si pe cele nebronzate.

Mascara, un produs nelipsit din machajul meu, indiferent ca aleg si farduri sau nu.

 

buze cu volum

 

Glosul mi se pare cea mai usoara si sigura alegere pe timp de vara, iar efectul racoritor al celui de la Amway este un plus. Cel mai mult am folosit nuanta Cherry, iar daca vreti sa vedeti intreaga colectie in editie limitata, detalii aici.

Aceasta a fost lista mea cu produse preferate si sper sa revin si luna viitoare cu o noua lista de acest gen.

Tu ce produse preferate ai?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

Twitter: @DanaStancuMUA

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *